SFAT ALEGERE LANSETA

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
doreavantul

SFAT ALEGERE LANSETA

Post by doreavantul »

Buna seara,
Va rog sa ma indrumati cu un sfat pentru achizitionarea unei lansete de crap care sa indeplineasca urmatoarele conditii:
-lungime 3,6m;
-putere 3,00-3,5lbs;
-actiune progresiva;
-din 2 bucati;
-sa reziste la aruncarile unui pescar de ocazie;
-sa se incadreze in pretul 200-300 lei.
Imi cer scuze pentru rugamintea pe care v-o adresez dar forumurile de pescuit te baga in smog daca le citesti.
Cu multa stima
radu.b

Re: SFAT ALEGERE LANSETA

Post by radu.b »

doreavantul wrote:Buna seara,
Va rog sa ma indrumati cu un sfat pentru achizitionarea unei lansete de crap care sa indeplineasca urmatoarele conditii:
-lungime 3,6m;
-putere 3,00-3,5lbs;
-actiune progresiva;
-din 2 bucati;
-sa reziste la aruncarile unui pescar de ocazie;
-sa se incadreze in pretul 200-300 lei.
Imi cer scuze pentru rugamintea pe care v-o adresez dar forumurile de pescuit te baga in smog daca le citesti.
Cu multa stima
Buna ziua.

Scuze de intarziere.
Betele in principiu se cam aleg pe "gusturile" fiecaruia, pentru ca sunt multe modele cu caracteristicile care le-ati spus. Din punctul meu de vedere m-as uita catre Cormoran Eliminator sau chiar Ron Thompson Custom Crap. Inca odata nu vreau sa ma intelegeti gresit dar aici dumneavoastra trebuie sa alegeti, cum va cade in mana, cat de "slim" sa fie blank-ul , marca lansetei, greutatea ei daca tineti la asa ceva,s.a..

Cu respect.
doreavantul

Re: SFAT ALEGERE LANSETA

Post by doreavantul »

Va multumesc pentru raspuns si va inteleg retinerea! Am Ron Thompson-ul mentionat de dumneavoastra si mi se pare ca este cam rigid.
Va doresc sa fiti sanatos si mult succes in cariera!
Post Reply