Va salut ...Sunt in cautarea unei lansete de spinning de ceva vreme,de 2-3 saptamani "rasfoiesc la maxim"forumurile si toate topicurile care dezvolta subiecte asemanatoare dar inca nu am ajuns la o concluzie.Poate ma puteti ajuta in a gasi produsul dorit.Lanseta o voi folosi la pescuit pe raul Mures, in jud.Arad deci de obicei in curent destul de puternic si debit destul de mare.Va fi folosita pentru salau -avat, naluci : plastice moi si voblere cu greutati aprox intre 7-20 gr. ( stiu ca ar trebui lansete cu caracteristici diferite) dar as prefera sa se preteze mai bine pt jiguri,actiune fast sau x-fast.as vrea sa pot controla naluca in curent puternic, obisnuiesc sa mai si "jerk-uiesc cu diferite naluci.
Ca si lungime 2.70 , putere de aruncare sa fi M 7-8-9 -35 g - 10-30 g etc. .iar ca pret, ideal ar cam la 250 ron .Am vazut posturi similare, le-am citit pe toate gasite, dar nu am gasit nicio recomandare concreta cu aceste caracteristici,sau o lanseta recomandata de un user, era "terfelita" de altii care o pescuisera deja . Ce pot spune ca am testat in magazine si se apropiau au fost shimano Catana ( dar are actiune cam medium) Balzer Magna top spin (la 2,70 m ca si actiune era ok dar ca putere de lansare 15-50 g mi se pare pare prea grosolana)
Va multumesc anticipat.
Lanseta spinning 10-30gr actiune fast
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator