Buna seara , am si eu o intrebare.Am achiztionat de la un magazin din Slatina o mulineta Daiwa Crossfire X 2500 , iar acasa am observat (eu fiind din Pitesti ) ca setand levieru-ul anti reverse ca mulineta sa se invarta intr-un singur sens , are un mic scartait doar daca mulinez usor.
Daca setez levier-ul anti reverse sa se invarta in ambele sensuri , numai are acel scartait .
De la magazin mi-au spus ca are 24 de luni garantie la Arrorr International si mi-au dat un bon de casa spunandu-mi ca acel bon este garantie , ne dandu-mi nici un certificat de garantie.
Ce pot face?sa incerc la magazin sa o schimbe , sa o trimit al garantie ?sau asa fac toate.
Multumesc.
Intrebare mulineta Daiwa Crossfire
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Intrebare mulineta Daiwa Crossfire
Buna ziua.aysmen wrote:Buna seara , am si eu o intrebare.Am achiztionat de la un magazin din Slatina o mulineta Daiwa Crossfire X 2500 , iar acasa am observat (eu fiind din Pitesti ) ca setand levieru-ul anti reverse ca mulineta sa se invarta intr-un singur sens , are un mic scartait doar daca mulinez usor.
Daca setez levier-ul anti reverse sa se invarta in ambele sensuri , numai are acel scartait .
De la magazin mi-au spus ca are 24 de luni garantie la Arrorr International si mi-au dat un bon de casa spunandu-mi ca acel bon este garantie , ne dandu-mi nici un certificat de garantie.
Ce pot face?sa incerc la magazin sa o schimbe , sa o trimit al garantie ?sau asa fac toate.
Multumesc.
Daca ati luat-o din magazinul distribuitorului nostru din Slatina in mod normal ar fi trebuit tot acolo sa mergeti sa o lasati cu bonul si garantia. Totusi fiind din Pitesti, ca sa nu bateti drum pana la Slatina, mergeti si lasati mulineta la Campfishing la Dragos Popa impreuna cu bonul fiscal si toate datele de contact. Daca spuneti ca este doar problema menionata de dumneavoastra in mod normal se rezolva repede, dar asta poate spune cu siguranta doar colegul meu.
Cu respect.