Buna ziua,
Am vazut ca a aparut cataloagul 2012 Daiwa. As vrea sa stiu cam in ce perioada veti aduce produse din acest catalog. As fi interesat de noile mulinete din gama ieftina, Crossfire®-3iB si Sweepfire®-2B, acestea fiind, se pare, variante imbunatatite ale mulinetelor Sweepfire X 1B si Daiwa Crossfire X 5B. Sint deja la vanzare pe unele site-uri externe.
Aceeasi intrebare si pentru produsele Lineaeffe.
Multumesc
cataloage 2012
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: cataloage 2012
Buna ziua.laurentium wrote:Buna ziua,
Am vazut ca a aparut cataloagul 2012 Daiwa. As vrea sa stiu cam in ce perioada veti aduce produse din acest catalog. As fi interesat de noile mulinete din gama ieftina, Crossfire®-3iB si Sweepfire®-2B, acestea fiind, se pare, variante imbunatatite ale mulinetelor Sweepfire X 1B si Daiwa Crossfire X 5B. Sint deja la vanzare pe unele site-uri externe.
Aceeasi intrebare si pentru produsele Lineaeffe.
Multumesc
Probabil la sfarsitul lunii februarie. La LineaEffe deja au inceput sa apara noutatile pe 2012.
Cu respect.
Buna ziua.
Din catalogul DAIWA 2012, se poate comanda prin Arrow orice produs? Ca dureaza o luna, 2,3, nu conteza (cu plata in avans binenteles).
Multumesc.
Din catalogul DAIWA 2012, se poate comanda prin Arrow orice produs? Ca dureaza o luna, 2,3, nu conteza (cu plata in avans binenteles).
Multumesc.
Buna ziua.Ulissepro wrote:Buna ziua.
Multumesc.
Da se poate. Rugamintea mea este de a lua legatura cu cel mai apropiat magazin Arrow sau partener de-al nostru si sa lasati comanda.
Cu respect.