Buna ziua. Am avut un mic accident fapt ce a dus la ruperea varfului. Intrebarea mea este daca aveti "piese de schimb" sa spun asa...M-ar interesa sa achizitionez segmentul II.
Cu respect.
cormoran ULX 2,13 m
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: cormoran ULX 2,13 m
Buna ziua.prohibitia wrote:Buna ziua. Am avut un mic accident fapt ce a dus la ruperea varfului. Intrebarea mea este daca aveti "piese de schimb" sa spun asa...M-ar interesa sa achizitionez segmentul II.
Cu respect.
In principiu se rezolva, luati legatura cu cel mai apropiat magazin sau colaborator al nostru.
Cu respect.
-
prohibitia
Am luat legatura cu proprietarul magazinului si mi-a spus ca totul depinde de dumneavoastra. Imi puteti spune daca ma puteti ajuta? Avand in vedere ca au trecut trei luni de la postarea mea.
Multumesc.
Multumesc.
Buna ziua.prohibitia wrote:Am luat legatura cu proprietarul magazinului si mi-a spus ca totul depinde de dumneavoastra. Imi puteti spune daca ma puteti ajuta? Avand in vedere ca au trecut trei luni de la postarea mea.
Multumesc.
Imi cer scuze, cred ca nu m-am exprimat clar. Mergeti la magazinul de unde ati cumparat lanseta, lasati-o la dansii, ei o trimit catre noi si noi rezolvam problema. Proprietarul magazinului nu are nici-o treaba cu service-ul pentru produse. El doar ne trimite lanseta in momentul cand masina noastra de marfa ajunge la magazin.
De ajutat, normal ca va ajutam fara probleme. Daca doriti detalii despre modul in care se v-a face reparatia, puteti sa-l sunati pe colegul meu Adrian (021.221.06.90)care se ocupa de service.
Cu respect.
-
prohibitia
Buna ziua. Cred ca eu am gresit si nu m-am exprimat bine. Batul a fost trimis la dumneavoastra si mi-a venit inapoi cu un bilet in care se spunea, ca momentan nu erau pe stoc dar se rezolva in scurt timp. Asta se intampla in septembrie-octombrie. De reparat nu e ce repara la el. Imi trebuie tot varful.
Multumesc anticipat si scuze pentru deranjul creat.
Buna ziua.prohibitia wrote:Buna ziua. Cred ca eu am gresit si nu m-am exprimat bine. Batul a fost trimis la dumneavoastra si mi-a venit inapoi cu un bilet in care se spunea, ca momentan nu erau pe stoc dar se rezolva in scurt timp. Asta se intampla in septembrie-octombrie. De reparat nu e ce repara la el. Imi trebuie tot varful.
Ok. Acum am inteles perfect. Lansetele ULX incepand din acest an au ceva modificari. Cel mai bine, pentru evidenta clara a comenzilor sa vorbiti direct cu Adrian, cum am mai spus. Oricum marfa de la Cormoran apare cam intr-o saptamana si sunt sanse ca intre piesele de schimb sa fie si varfuri de ULX.
Cu respect.