M-am uitat acum pe site si nu mai gasesc mulineta Emblem Pro in oferta.Apare alt model si nu se mai fabrica sau nu o mai aduceti anul acesta din alte motive?Vad ca in magazine se mai gaseste dar eu vreau sa cumpar mai spre vara,de aceea as vrea sa stiu daca mai aduceti acest model.
Convertoare baitrunner Daiwa aduceti?As vrea sa echipez Emblemurile cu convertoare dar asta depinde si de pret.
Pe cand veti aduce noul model Crosscast?
Daiwa Emblem Pro si Crosscast
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Daiwa Emblem Pro si Crosscast
Buna ziua.Neamtul wrote:M-am uitat acum pe site si nu mai gasesc mulineta Emblem Pro in oferta.Apare alt model si nu se mai fabrica sau nu o mai aduceti anul acesta din alte motive?Vad ca in magazine se mai gaseste dar eu vreau sa cumpar mai spre vara,de aceea as vrea sa stiu daca mai aduceti acest model.
Convertoare baitrunner Daiwa aduceti?As vrea sa echipez Emblemurile cu convertoare dar asta depinde si de pret.
Pe cand veti aduce noul model Crosscast?
Emblem Pro din pacate nu il mai aducem, el se mai fabrica dar la noi nu a fost una dintre mulinetele care se cauta. Totusi daca o doriti dumneavoastra special se poate aduce pe comanda fara probleme. Totul este sa luati legatura cu colegii mei de la magazinul cel mai apropiat sau unul dintre distribuitorii nostri.
Mulineta Crosscast este noutate si este in lista noastra de comenzi pentru anul acesta. Nu stiu sa va raspund exact cand o sa o primim, dar probabil pana se dezghiata apele le vom avea la vanzare.
Cu respect.
Mi-am cumparat Emblemuri si ma intereseaza 4 tamburi de rezerva marimea 4500.As vrea sa stiu daca puteti aduce si la ce pret.
Buna ziua.Neamtul wrote:Mi-am cumparat Emblemuri si ma intereseaza 4 tamburi de rezerva marimea 4500.As vrea sa stiu daca puteti aduce si la ce pret.
Am o singura rugaminte. Vorbiti direct cu colegii de la magazin atat pentru comanda cat si pentru pret, pentru o mai buna evidenta a comenzilor.
Cu respect.