Buna seara
1. va rog sa-mi dati cateva detalii suplimentare referitor la cele doua lansete de crap UK Carp Cormoran cod 20.300.367 si UK Carp Cormaster cod 20.300.368.
Ma intereseaza: numarul si marimea inelelor, materialul din care sunt confectionate inelele, tip de mufare, actiune, mandrina, maner si orice alte detalii.
2. Sunt in posesia unei lansete UK Carp Carb-o-star 12" 3 lbs cod 22-30 364 cu inele din titan si va rog sa-mi explicati pe scurt care sunt diferentele intre inelele din titan si inelele SIC.
3. care dintre cele doua lansete mentionate la primul punct se apropie cel mai mult (in ceea ce priveste caracteristicile) de lanseta de la punctul 2.
Doresc sa am un set de 4 lansete de acelasi tip. Una o am si as mai cumpara doar trei. Sau nu se potrivesc ?
4. lansetele le voi echipa cu Banax Helicon 5600. Puteti sa-mi spuneti cate ceva despre acest ansamblu ?
5. la care dintre magazinele ARW din Bucuresti le pot gasi ?
va multumesc anticipat pentru bunavointa
cu stima
Radu
Lansete UK Carp
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
smarw
Raspunsurile la intrebarile dvs. sunt urmatoarele:
1.Aceste 2 modele nu se mai produc. Totusi modelul 20-300367 exista pe stoc si le puteti procura de la oricare din magazinele ARW (daca nu exista in magazin cantitatea dorita cereti vanzatorului sa comande la depozit). Acest model are 7 inele Titan, se mufeaza "put-in" (varful intra in tronsonul 2), actiune 3 lbs., confectionata din grafit cantareste 420g.
2.SIC sunt din aliaj cu siliciu si sunt mai rezistente la socuri, cele de Titan sunt din aliaj cu titan, sunt mai usoare si mai rezistente la abraziune dar mai casante in cazul socurilor.
3.In principiu tinand cont ca lungimea, actiunea, inelele de Titan si scopul lansetei sunt aceleasi lasetele de la punctul 1 se potrivesc cu lanseta dvs.
Totusi cel mai bine ar fi sa aveti 4 lansete identice.
4.Nu pot sa va spun nimic despre acest ansamblu deoarece nu comercializam Banax si nu l-am probat fizic.
5.Produsele noastre le puteti gasi la oricare din magazinele ARW (daca nu exista in magazin cantitatea dorita cereti vanzatorului sa comande la depozit). Pot sa va spun ca in cateva saptamani veti gasi o gama variata de lansete crap Cormoran si DAIWA cat si o gama variata de mulinete crap DAIWA, multe din acestea fiind noutati 2005.
Cu respect,
Serban Matei
1.Aceste 2 modele nu se mai produc. Totusi modelul 20-300367 exista pe stoc si le puteti procura de la oricare din magazinele ARW (daca nu exista in magazin cantitatea dorita cereti vanzatorului sa comande la depozit). Acest model are 7 inele Titan, se mufeaza "put-in" (varful intra in tronsonul 2), actiune 3 lbs., confectionata din grafit cantareste 420g.
2.SIC sunt din aliaj cu siliciu si sunt mai rezistente la socuri, cele de Titan sunt din aliaj cu titan, sunt mai usoare si mai rezistente la abraziune dar mai casante in cazul socurilor.
3.In principiu tinand cont ca lungimea, actiunea, inelele de Titan si scopul lansetei sunt aceleasi lasetele de la punctul 1 se potrivesc cu lanseta dvs.
Totusi cel mai bine ar fi sa aveti 4 lansete identice.
4.Nu pot sa va spun nimic despre acest ansamblu deoarece nu comercializam Banax si nu l-am probat fizic.
5.Produsele noastre le puteti gasi la oricare din magazinele ARW (daca nu exista in magazin cantitatea dorita cereti vanzatorului sa comande la depozit). Pot sa va spun ca in cateva saptamani veti gasi o gama variata de lansete crap Cormoran si DAIWA cat si o gama variata de mulinete crap DAIWA, multe din acestea fiind noutati 2005.
Cu respect,
Serban Matei