Lineafe+okuma

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
nebunu87

Lineafe+okuma

Post by nebunu87 »

Buna ziua.Am cautat pe www.arw.ro o lanseta lineafe si o mulineta okuma asa cum mi-ati spus dumneavoastra.Am raportat ustensilele la bugetul meu si iata care e rugamintea mea.Am ales o lanseta Lineaffe telescopica Fury 1,80 2,10 2,40.Intrebarea mea este : care este diferenta dintre cele 3?conteaza inaltimea si in ce fel?cum sa ma hotarasc?am luat Lineaffe Fury pt ca e de carbon dar daca as incerca si la pescuit pe rauri pt avat sau salau ar trebui sa folosesc fibra?daca da am ales Lineaffe Pro Lord care la fel au 1,80 2,10 2,40 2,70.Eu as dori o fibra pt ca daca sar ivi okazia sa dau la platica sau carasa sa pot da linguritza jos si sa pun un forfag si astfel sa nu-mi fie frica ca sar putea rupe lanseta:fie datorita capturii fie ca cine stie ce buturuga pot agata.La mulinetele Okuma de arw.ro am gasit Okuma Exide 1 rul/190 m cu fir 0,20 si Okuma Access 1 rul/100m si fir de 0,30.Eu as opta pentru a doua pt 2 motive;1- nu ma intereseaza 190 m de fir 2- firul este mai gros.Care este parerea dumnevoastra?? :?: Si eu am ales mulinete okuma cu un rulment.Cati rulmenti ar trebui?La crap poate mai mult dar si la rapitor tot asa e?

Va multumesc si de abia astept sa-mi raspundeti ca sa pot face o vizita la Arow!!!
fir intins!!!
Post Reply