Lanseta Okuma Alumina

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
costi

Lanseta Okuma Alumina

Post by costi »

Buna ziua,

Am o lanseta Okuma Alumina 2.40, 10-40g la care din pacate am reusit sa-i rup tronsonul de varf. Intrebarea mea este, oare se poate comanda doar tronsonul 1 pentru ea??
Lanseta a fost cumparata de pe un magazin on-line, deoarece in Deva reprezentarea Arrow este destul de slabuta.

Va multumesc.

Constantin Giuhat
Deva.
radu.b

Re: Lanseta Okuma Alumina

Post by radu.b »

Buna ziua.
Imi pare rau pentru incident. Se poate comanda tronsonul de schimb. O singura rugaminte doar si anume sa vorbiti la magazinul din b-dul Decebal, bl. K, parter care este clientul nostru pentru o evidenta mai buna a comenzii.
Cu respect.
costi

Post by costi »

Ok, mersi.

Imi poti oare spune cu aproximatie cam in cat timp sa poate aduce?? Am inteles ca ar fi de ordinul lunilor. Oricum, chiar si asa tronsonul de varf il vreau, am sa trec pe la magazinul indicat pentru comanda.
radu.b

Post by radu.b »

costi wrote:Ok, mersi.

Imi poti oare spune cu aproximatie cam in cat timp sa poate aduce?? Am inteles ca ar fi de ordinul lunilor. Oricum, chiar si asa tronsonul de varf il vreau, am sa trec pe la magazinul indicat pentru comanda.
Este adevarat ca dureaza, nu stiu sa va raspund cat, poate sa fie o saptamana sau o luna doua, depinde cu le are pe stoc si furnizorul. Oricum mergeti la magazin, lasati comanda si noi tinem legatura sa va anunt cand le am.

Cu respect.
costi

Post by costi »

Chiar daca raspund cu intarziere.....

Am fost la magazin si am dat comanda, acum aproape o luna, le-am lasat si lor numarul meu de telefon. Sper ca au dat comanda mai departe si o sa ma anunte cand vine, cu toate ca la ce nebunie e in acel magazin... (e un auto-moto-velo-sport :D ) unde partea cu pescuitul ocupa doar 20% din magazin.

Oricum, daca nu cer prea mult, m-ati puta anunta si aici cand o sa soseasca??

Multumesc anticipat.
radu.b

Post by radu.b »

costi wrote:Chiar daca raspund cu intarziere.....

Am fost la magazin si am dat comanda, acum aproape o luna, le-am lasat si lor numarul meu de telefon. Sper ca au dat comanda mai departe si o sa ma anunte cand vine, cu toate ca la ce nebunie e in acel magazin... (e un auto-moto-velo-sport :D ) unde partea cu pescuitul ocupa doar 20% din magazin.

Oricum, daca nu cer prea mult, m-ati puta anunta si aici cand o sa soseasca??

Multumesc anticipat.
Buna ziua.
Bineanteles. Acum am o singura rugaminte. Sa aveti rabdare, totul depinde de furnizor care de regula este prompt. Dar nu se stie niciodata.
O zi buna.
costi

Post by costi »

Mersi mult....

Rabdare am, vroiam doar sa fiu sigur ca o sa vina. :D :D
Post Reply