Lanseta crap
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
MEMO
Lanseta crap
Buna seara , am si eu o rugaminte daca se poate sa-mi recomandati o lanseta de crap buna si nu foarte scumpa din 3 bucati la 3 -3.60 (as vrea 3 modele ca sa pot sa-mi aleg) si mulinete la fel sa pota inmagazina aprox 300m fir de 0.25!Multumesc!
Majoritatea lansetelor de crap pe care le importam/vindem sunt prezentate in rev. Aventuri la Pescuit, din august 2004, pag. 93.
Folosind functia "cautare produse" (de pe home-page-ul site-ului nostru), tastati cuvantul "carp" si veti gasi o lista de produse printre care si lansetele de crap cu tot cu preturi. Veti gasi desigur mai mult de 3 variante.
In numarul din iulie, au fost prezentate mulinetele noastre cu bait runner.
Eu insa v-as recomanda mulineta Okuma Oryx, pe care o gasiti in site tastand "oryx" la "cautare produse".
De unde sunteti? Poate exista posibilitatea sa le vedeti in magazin.
Cu stima,
Marius Cocarla
Folosind functia "cautare produse" (de pe home-page-ul site-ului nostru), tastati cuvantul "carp" si veti gasi o lista de produse printre care si lansetele de crap cu tot cu preturi. Veti gasi desigur mai mult de 3 variante.
In numarul din iulie, au fost prezentate mulinetele noastre cu bait runner.
Eu insa v-as recomanda mulineta Okuma Oryx, pe care o gasiti in site tastand "oryx" la "cautare produse".
De unde sunteti? Poate exista posibilitatea sa le vedeti in magazin.
Cu stima,
Marius Cocarla
-
Memo