Lanseta crap

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
MEMO

Lanseta crap

Post by MEMO »

Buna seara , am si eu o rugaminte daca se poate sa-mi recomandati o lanseta de crap buna si nu foarte scumpa din 3 bucati la 3 -3.60 (as vrea 3 modele ca sa pot sa-mi aleg) si mulinete la fel sa pota inmagazina aprox 300m fir de 0.25!Multumesc!
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Majoritatea lansetelor de crap pe care le importam/vindem sunt prezentate in rev. Aventuri la Pescuit, din august 2004, pag. 93.
Folosind functia "cautare produse" (de pe home-page-ul site-ului nostru), tastati cuvantul "carp" si veti gasi o lista de produse printre care si lansetele de crap cu tot cu preturi. Veti gasi desigur mai mult de 3 variante.
In numarul din iulie, au fost prezentate mulinetele noastre cu bait runner.
Eu insa v-as recomanda mulineta Okuma Oryx, pe care o gasiti in site tastand "oryx" la "cautare produse".

De unde sunteti? Poate exista posibilitatea sa le vedeti in magazin.

Cu stima,
Marius Cocarla
Memo

Post by Memo »

Sunt din Bucuresti dar timpul meu de lucru coincide din pacate cu programul magazinului si de aceea vroiam sa-mi fac o parere despre scule inainte . As vrea in aceasta iarna sa-mi schimb echipamentul (care nu a fost unul f. bun)si de aceea ma interesau . Multumesc si o sa uit pe site!
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Magazinele sunt deschise si sambata.

Conducerea firmelor ar trebui sa dea (zile sau ore) libere celor care doresc sa-si cumpere in timpul programului scule de pescuit! :lol: :lol:
Post Reply