Buna ziua
Mai aduceti scaun din asta?
http://www.arw.ro/produs.php?p=3572
Ce diferenta este intre A8.68.41002 (SCAUN CRAP DE LUX) si A8.68.41010 (SCAUN CRAP AL. CU BRATE)? Aspectul fizic l-am vazut pe siteul cormoran.de dar merita pretul dublu?
Cu respect
Costin
SCAUN CRAP DE LUX (A8.68.41002)
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: SCAUN CRAP DE LUX (A8.68.41002)
Buna ziua.costin31 wrote:Buna ziua
Mai aduceti scaun din asta?
http://www.arw.ro/produs.php?p=3572
Ce diferenta este intre A8.68.41002 (SCAUN CRAP DE LUX) si A8.68.41010 (SCAUN CRAP AL. CU BRATE)? Aspectul fizic l-am vazut pe siteul cormoran.de dar merita pretul dublu?
Cu respect
Costin
Le aducem pe amandoua.
Diferenta intre ele este foarte mare. Materialele la amandoua sunt foarte buna calitate(nu ca sunt ale noastre
Personal am doua scaune 68.41002 pe care le tin in masina in permanenta si pot sa va spun ca sunt incantat de ele. Ocupa spatiu foarte putin si este foarte comod. Are curele de reglare cu care obtineti pozitia dorita.
O zi buna.
Cu respect.
Radu
Buna ziua
Cand puteti trimite un scaun 68.41002 in Ploiesti? Vreau sa iau unul. D-na Mariana spune ca nu a veti pe stoc.
Cu respect
Costin
Cand puteti trimite un scaun 68.41002 in Ploiesti? Vreau sa iau unul. D-na Mariana spune ca nu a veti pe stoc.
Cu respect
Costin
Buna ziuacostin31 wrote:Buna ziua
Cu respect
Costin
Marfa de la Cormoran am primit-o acum o saptamana iar urmatoarea in doua. Parerea mea este chiar sa luati doua si nu ca vreau sa fac neaparat vanzare cu dumneavoastra. Va spun sigur ca o sa le folositi nu doar la pescuit. Daca tot ce am primit s-a vandut intr-o saptamana (si nu au fost putine) va dati seama de calitatea si pretul foarte bun, avand in vedere ca piata este plina de variante mai mult sau mai putin asemanatoare.
Alegeti dumneavoastra.
O zi buna. Cu respect.
Radu
OK
Va rog sa trimiteti 2 in Ploiesti pentru mine cand vine marfa si eventual sa ma anuntati pe forum.
Multumesc
Costin
Va rog sa trimiteti 2 in Ploiesti pentru mine cand vine marfa si eventual sa ma anuntati pe forum.
Multumesc
Costin