LANSETA 2BUC.PRESIDENT CARP 3,60/3,75LBS

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
cib

LANSETA 2BUC.PRESIDENT CARP 3,60/3,75LBS

Post by cib »

Ma intereseaza daca pretul de pe site este si cel din magazin, sau este diferit! De asemenea daca pot cumpara din magazinul din Ploiesti acest tip de lanseta!

Multumesc pentru raspuns!
radu.b

Re: LANSETA 2BUC.PRESIDENT CARP 3,60/3,75LBS

Post by radu.b »

cib wrote:Ma intereseaza daca pretul de pe site este si cel din magazin, sau este diferit! De asemenea daca pot cumpara din magazinul din Ploiesti acest tip de lanseta!

Multumesc pentru raspuns!
Buna ziua.
Din pacate aceasta lanseta a iesit din programul pentru acest an si in magazin la Ploiesti nu exista pe stoc. Puteti merge totusi la colegul meu de la magazin sa va ajute sa va alegeti alta lanseta cu caracteristici apropiate.
O zi buna.
Cu respect.
Radu
cib

Post by cib »

Am inteles, dar sunt un pic dezamagit!
Cum a aparut stirea de pe 11 ianuarie unde se spune despre un nou concept de blank, cred ca era bine sa apara si stirea ca nu toate produsele care se gasesc pe site, ai pot fi cumparate si din magazine!

Stiu ca este greu sa tii un up-date continuu la toate produsele, dat poate sa apara o simpla lista cu produsele care se gasesc pe site si nu se mai gasesc in magazine! Sa nu mai vorbim despre detaliile despre produse care sunt minime.
O idee pentru mai multe detalii despre produse se poate pune un link pe pagina producatorului produsului respectiv.
radu.b

Post by radu.b »

cib wrote:Am inteles, dar sunt un pic dezamagit!
Cum a aparut stirea de pe 11 ianuarie unde se spune despre un nou concept de blank, cred ca era bine sa apara si stirea ca nu toate produsele care se gasesc pe site, ai pot fi cumparate si din magazine!

Stiu ca este greu sa tii un up-date continuu la toate produsele, dat poate sa apara o simpla lista cu produsele care se gasesc pe site si nu se mai gasesc in magazine! Sa nu mai vorbim despre detaliile despre produse care sunt minime.
O idee pentru mai multe detalii despre produse se poate pune un link pe pagina producatorului produsului respectiv.
Buna ziua.
Detalii despre produse sunt luate din cataloagele producatorilor, iar un link unde daca doriti sa vedeti mai mult exista in josul paginii la marci. Produsul pe care noi il terminam in depozit se prea poate sa mai fie in reteaua de magazine si la distribuitori, de aceea fisa produselor este dezactivata cu intarziere.
O zi buna.
Cu respect.
Radu
Post Reply