BLACK BULL Light / Medium-stiff spinning rod

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Vega

BLACK BULL Light / Medium-stiff spinning rod

Post by Vega »

Salut Radu, spune-mi te rog dc. aveti aceasta lanseta in stoc, iar dc. nu o aveti cum pot face rost de ea? (2.70m, 10-50g, 165g)
Codul lansetei: C.25.05270.
radu.b

Re: BLACK BULL Light / Medium-stiff spinning rod

Post by radu.b »

Vega wrote:Salut Radu, spune-mi te rog dc. aveti aceasta lanseta in stoc, iar dc. nu o aveti cum pot face rost de ea? (2.70m, 10-50g, 165g)
Codul lansetei: C.25.05270.
Buna ziua.
Ne bucuram pentru increderea acordata produselor comercializate de firma noastra.
Aceasta lanseta nu am adus-o inca dar daca doriti puteti face comanda la unul din magazinele noastre (se tine evidenta mai bine a comenzilor speciale). Probabil o sa trebuiasca lasat un avans modic pentru fermitatea comenzii. Pretul este cu aproximatie 198RON.
Daca nu tineti neaparat la acest model sa stiti ca avem mai multe variante de lanseta, in actiune 20-60g-ceva mai tari, atat de la Cormoran cat si de la Daiwa si la valori apropiate sau chiar ceva mai ieftine (22.06270, 23.06270-Cormoran, 11732.270-Daiwa)si care exista in magazine.
Tehnnologia HyperTec folosita pentru confectionarea blank-ului (la lanseta dorita) ii cofera o tinuta mai "agera" si poate fi compensata prin diferenta de actiune fara sa afecteze greutatea lansetei.
O zi buna si tinem legatura.
Cu respect.
Radu
Post Reply