element de schimb BlackBull HTC

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Musti

element de schimb BlackBull HTC

Post by Musti »

Buna ziua,
As dori sa ma interesez daca as putea achizitiona de la dvs. un segment de varf (rupt din vina mea) la un bat Black Bull HTC Classic Spin (22-02 190) 1,95m, 5-25g. Am incercat la magazinul dvs. din Oradea, am facut comanda, dar doamna de acolo nu a putut sa-mi raspunda daca il va primi sau nu si in cat timp.
Daca e posibil, va rog sa-mi spuneti pretul si modul in care trebuie sa procedez.
radu.b

Re: element de schimb BlackBull HTC

Post by radu.b »

Musti wrote:Buna ziua,
As dori sa ma interesez daca as putea achizitiona de la dvs. un segment de varf (rupt din vina mea) la un bat Black Bull HTC Classic Spin (22-02 190) 1,95m, 5-25g. Am incercat la magazinul dvs. din Oradea, am facut comanda, dar doamna de acolo nu a putut sa-mi raspunda daca il va primi sau nu si in cat timp.
Daca e posibil, va rog sa-mi spuneti pretul si modul in care trebuie sa procedez.
Buna ziua din nou.
Am raspuns prima data la cealalta intrebare.
Pentru orice piesa de schimb de la Cormoran puteti vorbi cu colega mea (va rog sa aveti rabdare cu ea si imi cer scuze pentru orice inconvenient) si sa-i spuneti ca v-am trimis eu la dansa pentru comanda de tronson. Totodata am sa vorbesc direct cu Adrian (colegul de la service) sa faca comanda daca nu a venit ieri deja si va dau de veste, macar sa prinda lotul de marfa din februarie.
O zi buna si tinem legatura.
Cu respect.
Radu
Post Reply