Mister Twister

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
miki

Mister Twister

Post by miki »

pe cind aprovizionarea cu mt de 8 cm?am vazut ca ceea ce aduce firma dvs este facut special pt Europa(marime si culori ma refer 3 1/2-8 cm), exdista si verde cu gliter de 8 cm?unde se poate vedea oferta de marimi si culori pt Europa?
radu.b

Re: Mister Twister

Post by radu.b »

miki wrote:pe cind aprovizionarea cu mt de 8 cm?am vazut ca ceea ce aduce firma dvs este facut special pt Europa(marime si culori ma refer 3 1/2-8 cm), exdista si verde cu gliter de 8 cm?unde se poate vedea oferta de marimi si culori pt Europa?
Buna ziua.
Unicul distribuitor pentru Europa a marcii Mister Twister este Mepps care la radul sau, unic distribuitor pentru Romania suntem noi.Modelele pentru Europa, din pacate sunt alese de catre firma franceza. Un catalog cu aceste modele nu exista si nici pe site-ul lor nu sunt diferentiate. Iar din oferta europeana, noi aducem cam tot.
De opt centrimetri daca va referiti la Shad cred ca mai sunt in magazine. Este foarte adevarat ca nu tot ce comandam le si au pe stoc.
Cu respect si tinem legatura.
radu
Mihai Izbiceni

Re: Mister Twister

Post by Mihai Izbiceni »

miki wrote:pe cind aprovizionarea cu mt de 8 cm?am vazut ca ceea ce aduce firma dvs este facut special pt Europa(marime si culori ma refer 3 1/2-8 cm), exdista si verde cu gliter de 8 cm?unde se poate vedea oferta de marimi si culori pt Europa?
Salut,MT verde de 8cm nu exista cu toate ca si eu mi-as dori.. :P
silly_motorash

Post by silly_motorash »

Am observat ca MT'ul alb sidef 10cm pestisor nu prea seamana a MT... daca puteti sa ma lamuriti si pe mine .... nu are nici forma unui MT de alta culoare(difera in special coada) , nici semnul MT in relief si pe langa asta este si mult mai ieftin fata de acelasi model alta culoare.
Post Reply