Okuma Alumina 20 sau Daiwa Regal Xi AB 1500

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
dan23

Okuma Alumina 20 sau Daiwa Regal Xi AB 1500

Post by dan23 »

De curand mi-a cedat arcul acela de la pikup de la mulineta de spinning Okuma av20. Am facut eu unul dar nu m-a tinut decat 3 partide si a cedat dinnou. Acum ma gandesc ca i-a cam sunat ceasul(are 3 ani) si doresc sa ii gasesc o inlocuitoare si oscilez intre cele doua de sus.
As dori sa o folosesc si cu mono si cu textil(avantaj Regal ca are 2 tambururi de aluminiu) cam la toti pestii(stiuca, salau, avat). Pt. pescuit usor am un echipament UL.
Astept pareri si ceva argumente.
Multumesc !
radu.b

Re: Okuma Alumina 20 sau Daiwa Regal Xi AB 1500

Post by radu.b »

dan23 wrote:De curand mi-a cedat arcul acela de la pikup de la mulineta de spinning Okuma av20. Am facut eu unul dar nu m-a tinut decat 3 partide si a cedat dinnou. Acum ma gandesc ca i-a cam sunat ceasul(are 3 ani) si doresc sa ii gasesc o inlocuitoare si oscilez intre cele doua de sus.
As dori sa o folosesc si cu mono si cu textil(avantaj Regal ca are 2 tambururi de aluminiu) cam la toti pestii(stiuca, salau, avat). Pt. pescuit usor am un echipament UL.
Astept pareri si ceva argumente.
Multumesc !
Buna ziua.
Mulineta Okuma AV20 este una dintre cele mai reusite mulinete comercializate de noi. Ar fi pacat sa renuntati la ea. Mai bine o aduceti la colegul meu Adrian la service si ii pune el arc original. Daca totusi doriti o mulineta noua, functie si de bugetul pe care il aveti la dispozitie, parerea mea este sa va uitati la Daiwa Caldia2000 sau Exceler2000.
Alegerea este a dumneavoastra.
O zi buna si tinem legatura.
Cu respect.
Radu
dan23

Post by dan23 »

Intradevar am fost foarte multumit de Avenger si in continuare merge foarte bine.
Bugetul meu e de 150-170lei acum, dar daca as reusi sa-i pun arc la avenger as mai lungi-o vre-o luna si as mai pune cava bani deoparte pentru Exceler.
Multumesc pentru sfaturi !
Post Reply