cum pot cumpara cu plata ramburs?
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
florinakis
cum pot cumpara cu plata ramburs?
ma intereseaza daca exista posibilitatea de a cumpara produse cu plata ramburs din magazinele dumneavoastra.
-
Marius Cocarla - ARROW
Imi cer scuze pentru raspunsul intarziat, am lipsit o saptamana. Iata ce am raspuns pe acest forum aceleiasi intrebari in urma cu ceva vreme.
Imi pare rau sa va dazamagesc, site-ul nostru nu este un magazin virtual si nici nu va fi in viitorul apropiat, din doua motive:
-nu dorim sa concuram in nici un fel numarul mare de magazine ce se aprovizioneaza de la noi;
-nu avem organizarea si logistica necesara pentru livrari en detail prin posta.
Acest fapt nu inseamna ca nu putem face fata solicitarilor punctuale venite de la Dvs. Comenzile se vor livra in functie de orasul Dvs. de resedinta, prin unul din magazinele noastre sau prin unul din magazinele clientilor nostri din teritoriu.
Marius Cocarla
Imi pare rau sa va dazamagesc, site-ul nostru nu este un magazin virtual si nici nu va fi in viitorul apropiat, din doua motive:
-nu dorim sa concuram in nici un fel numarul mare de magazine ce se aprovizioneaza de la noi;
-nu avem organizarea si logistica necesara pentru livrari en detail prin posta.
Acest fapt nu inseamna ca nu putem face fata solicitarilor punctuale venite de la Dvs. Comenzile se vor livra in functie de orasul Dvs. de resedinta, prin unul din magazinele noastre sau prin unul din magazinele clientilor nostri din teritoriu.
Marius Cocarla