Lans. Cobra

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Virgil D.

Lans. Cobra

Post by Virgil D. »

Buna, am nevoie de 2 lansete de stationar. M-am oprit asupra modelelor LANSETA TELESCOPICA COBRA 3,60M/80.150G (L.2345360) sau
LANSETA TELESCOPICA COBRA 3,30M/80.150G (L.2345330).
As dori sa stiu daca le aveti pe stoc, cu precizarea ca vreau 2 bucati, dar acelasi model ambele. In caz afirmativ, le voi comanda prin magazinul din Oradea.
Toate cele bune, Virgil D.
P.S. Mai am nevoie de o manivela pt. Okuma Coronado. Se poate ?
radu.b

Re: Lans. Cobra

Post by radu.b »

Virgil D. wrote:Buna, am nevoie de 2 lansete de stationar. M-am oprit asupra modelelor LANSETA TELESCOPICA COBRA 3,60M/80.150G (L.2345360) sau
As dori sa stiu daca le aveti pe stoc, cu precizarea ca vreau 2 bucati, dar acelasi model ambele. In caz afirmativ, le voi comanda prin magazinul din Oradea.
Buna ziua.
Momentan nu mai am pe stoc aceasta lanseta si nici la magazin la doamna Reste nu amdar probabil in 2 saptamani vom primi. Pretul ei in acest moment este de 71RON.
O zi buna si tinem legatura.
Cu respect.
Radu
radu.b

Re: Lans. Cobra

Post by radu.b »

Virgil D. wrote:Buna, am nevoie de 2 lansete de stationar. M-am oprit asupra modelelor LANSETA TELESCOPICA COBRA 3,60M/80.150G (L.2345360) sau
Imi cer scuze nu am vazut PS-ul.
E mai complicat de facut rost de piese de schimb de la ei(sunt asiatici :wink: ).Dar daca aveti problema acesta, trimiteti mulineta la noi sa va caute colegul meu Adrian din celelealte manivele, poate reuseste si potriveste vre-una.
O zi buna, inca odata.
Virgil D.

Post by Virgil D. »

Sincer, mi-ar parea bine daca s-ar putea. Mulineta a iesit din garantie, cred ca iarna trecuta, si-a facut datoria cu brio. Mi-am comandat la dvs. un set Powerline dar nu vreau sa renunt definitiv la Coronado-uri. O sa trimit mulineta in viitorul apropiat, daca se poate tot prin magazinul Oradea, pana atunci va rog sa-mi spuneti un cost aproximativ. Si o ultima rugaminte, dati-mi un semnal cand primiti lansetele Lineaeffe Cobra.
Multumesc,
Virgil D.
Post Reply