Am inteles de la cineva ca a-ti avea asa ceva in magazin!
E adevarat si daca da cam la ce bani si ce modele ; ma intereseaza un 2,1 m si act. 2-12 gr si un 2,4 m si act. 4-24 gr !
Ma intereseaza modelul nou cu maner ergonomic , nu cel cu maner din pluta !
Berkley series one skelletor II
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Berkley series one skelletor II
Buna ziua.rosu r. wrote:Am inteles de la cineva ca a-ti avea asa ceva in magazin!
E adevarat si daca da cam la ce bani si ce modele ; ma intereseaza un 2,1 m si act. 2-12 gr si un 2,4 m si act. 4-24 gr !
Ma intereseaza modelul nou cu maner ergonomic , nu cel cu maner din pluta !
Skelletor 2,40m il avem,dar varianta cu maner de pluta.Pretul este 340 Ron si il mai gasiti in magazinul de la Obor.
O zi buna si tinem legatura.
Cu respect.
Radu
Buna ziua.rosu r. wrote:Va multumesc foarte mult pentru acest raspuns !
Ma interesaza daca cumva prin dumneavoastra s-ar putea aduce si modelul nou pentru cele doua lansete pe care mi le doresc si daca da cum ar trebui procedat?
Daca stiti exact produsul si stiti ca exista in catalog va rog sa luati legatura tot cu unul din colegii din magazin. Astfel se poate face o evidenta mai buna a comenzilor si livrarilor speciale.
Cu respect.
Radu
Buna ziua.radu.b wrote:Buna ziua.rosu r. wrote:Va multumesc foarte mult pentru acest raspuns !
Ma interesaza daca cumva prin dumneavoastra s-ar putea aduce si modelul nou pentru cele doua lansete pe care mi le doresc si daca da cum ar trebui procedat?
Daca stiti exact produsul si stiti ca exista in catalog va rog sa luati legatura tot cu unul din colegii din magazin. Astfel se poate face o evidenta mai buna a comenzilor si livrarilor speciale.
Cu respect.
Radu
Imi cer scuze pentru informatiile furnizate.
Lanseta Skeletor 2 o avem in varianta cu maner cu neopren, cum ati cerut-o, dar din pacate la magazin nu mai avem decat in varianta cu actiune pana in 40gr. Cea de care v-am vorbit inainte este modelul vechi si nu il mai avem momentan pe stoc.
Intrucat este inceputul sezonului, variantele dorite de dumneavoastra pot veni la mijlocul lunii februarie.
Imi cer scuze inca o data pentru confuzie.
Cu respect.
Radu