SENZOR lineaeffe carp expert

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
cib

SENZOR lineaeffe carp expert

Post by cib »

Am vazut in revista AVP ca senzorii sunt la pret de 200 RON trusa si la 39 RON/buc. daca vrei sa-i cumperi separat!
Am intrat pe site-ul ARW si am descoperit ca preturile difera!
Mai am o intrebare, ledurile pentru trasatura sunt numai albastre?
Deoarece scrie ca statia indica senzorii cu culori diferite!

In aceasta toamna/iarna va exista o perioada cu ceva promotii la produse (modificari de preturi)?
Si as dori sa vad poze la mai multe produse! Oricum apreciez, ca au mai aparut ceva poze!

P.S.
Mai exista oferta aceea prin care daca nu gasim produsele in magazinele din orasele unde locuim le putem comanda pe mail si sa le achitam in magazin la ridicare?

MULTUMESC!
radu.b

Re: SENZOR lineaeffe carp expert

Post by radu.b »

cib wrote:Am vazut in revista AVP ca senzorii sunt la pret de 200 RON trusa si la 39 RON/buc. daca vrei sa-i cumperi separat!
Am intrat pe site-ul ARW si am descoperit ca preturile difera!
Mai am o intrebare, ledurile pentru trasatura sunt numai albastre?
Deoarece scrie ca statia indica senzorii cu culori diferite!

In aceasta toamna/iarna va exista o perioada cu ceva promotii la produse (modificari de preturi)?
Si as dori sa vad poze la mai multe produse! Oricum apreciez, ca au mai aparut ceva poze!

P.S.
Mai exista oferta aceea prin care daca nu gasim produsele in magazinele din orasele unde locuim le putem comanda pe mail si sa le achitam in magazin la ridicare?

MULTUMESC!
Buna seara.
Le luam in ordine inversa. Vanzarile on-line nu facem(deocamdata) dar avem distribuitori care fac acest lucru (vedeti lista de link-uri de pe pagina de home).
Despre poze aveti dreptate. Din pacate exista o singura persoana care lucreaza la site(adica eu) si sunt foarte multe poze de facut(undeva in jurul a 7-8000) in afara altor sarcini de sevici. De aceea nici preturile nu reusesc sa le aduc la zi mereu. Exista promotii in permanenta dar este la fel de adevarat ca nu le facem reclama cum ar trebui (mai avem pana ne perfectionam).
La leduri nu stiu sa va raspund acum pe loc trebuie sa verific.
Cu respect.
Radu
cib

Post by cib »

Nu ma refeream la vanzarile on-line cand v-am intrebat de comanda!
Stiu ca produsele dumneavoastra sunt distribuite si de o serie de magazine on-line! Am si cumparat de acolo cateva produse, dar nu pot cumpara orice, unele produse trebuie testate inainte de al le cumpara, pozele pot fi inselatoare uneori!
Ci la faptul ca daca as dori ceva ce nu gasesc in magazinul din Ploiesti, pot comanda in magazin si sa-mi fie adus ulterior din depozit sau de unde exista , in cazul in care acel produs se afla pe site-ul firmei?

Cu stima,
Ionut
radu.b

Post by radu.b »

cib wrote:Nu ma refeream la vanzarile on-line cand v-am intrebat de comanda!
Stiu ca produsele dumneavoastra sunt distribuite si de o serie de magazine on-line! Am si cumparat de acolo cateva produse, dar nu pot cumpara orice, unele produse trebuie testate inainte de al le cumpara, pozele pot fi inselatoare uneori!
Ci la faptul ca daca as dori ceva ce nu gasesc in magazinul din Ploiesti, pot comanda in magazin si sa-mi fie adus ulterior din depozit sau de unde exista , in cazul in care acel produs se afla pe site-ul firmei?

Cu stima,
Ionut
Buan ziua.
Da puteti comanda fara probleme. Vorbiti cu colegii mei de la magazin si lasati comanda la ei. Daca dati comanda, luni si produsul (oricare) exista pe stoc, pana la sfarsitul saptamanii ajunge la magazin.
Cu respect.
Radu
cib

Post by cib »

Multumesc mult pentru raspuns!
Post Reply