Salut,
As dori sa primesc unele recomandari despre un echipament de pescuit la crap( lanseta si mulineta) la un pret aproximativ 100 euro/set.
ce parere aveti despre:
LANSETA 2BUC.EDITION CARP 3,60M/3LBS RON THOMPSON
LANSETA 2BUC.UK CARP 3,60M/3LBS CORMASTER
MULINETA CORMORAN ANTERA-PRO 5AI/5RUL/100X040MM/5,1
MULINETA ORYX 6RUL/100MX060MM
MULINETA OKUMA L.BAITFEEDER 6RUL/100MX060MM
Sa-u poate i-mi recomandati dvs altceva.
Va multumesc.
Toate cele bune
articole pescuit crap
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Despre lansete n-am nimic de spus, pentru ca dupa parerea mea, alegerea e subiectiva. Depinde cum va vin "pe mana". In plus, bugetul e un factor foarte important. Singurul comentariu pe care l-as face este ca am sesizat o preferinta mai mare a pescarilor pentru lansetele de 3,5lbs. In cazul unui buget mai redus, nu neglijati lansetele Lineaeffe, care pot fi o buna alegere. Imi pare rau, nu sunt pescar de crap, si mai mult nu va pot sfatui.
Despre mulinete v-as spune ca va recomand Okuma Oryx daca doriti o mulineta specifica de crap (tambur mare, lansari lungi) sau ca va recomand Okuma cu Baitfeeder daca doriti o mulineta universala care sa aibe neaparat avantajul de a avea free spool (ceea ce e foarte util in multe situatii).
Despre mulinete v-as spune ca va recomand Okuma Oryx daca doriti o mulineta specifica de crap (tambur mare, lansari lungi) sau ca va recomand Okuma cu Baitfeeder daca doriti o mulineta universala care sa aibe neaparat avantajul de a avea free spool (ceea ce e foarte util in multe situatii).
-
Guest
-
sebastian domocos
Salve,
Cu mulineta sunt ok.
Problema ramane lanseta, din cate am vazut pe site mulineta de 3.5 lbs este doar un MITCHELL, sau poate nu stiu cum se cauta, oricum va multumesc pentru sugestii si o sa trec pe la magazinul din Oradea, sa vad care imi "vine mai bine la mana".
Toate cele bune.
Daca cineva are alte propuneri va rog.
sebid
Cu mulineta sunt ok.
Problema ramane lanseta, din cate am vazut pe site mulineta de 3.5 lbs este doar un MITCHELL, sau poate nu stiu cum se cauta, oricum va multumesc pentru sugestii si o sa trec pe la magazinul din Oradea, sa vad care imi "vine mai bine la mana".
Toate cele bune.
Daca cineva are alte propuneri va rog.
sebid