lanseta Cormoran 3,6 uk crapspirit

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
iulian

lanseta Cormoran 3,6 uk crapspirit

Post by iulian »

Mai aveti pe stoc o buc lanseta cormoran 3,6 2 buc cod 20-300-366 .de comandat o voi comanda la unul din mag din Constanta
iulian staicu
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Imi pare rau, NU. Am verificat si in magazinele noastre din Buc., tot NU.
Probabil ca vom avea in prima livrare de la Cormoran (in februarie sau martie). Avand in vedere ca iarna bate la usa, sper ca nu e prea tarziu.
Daca veti mai fii interesat, va rog sa ma contactati din nou atunci.
Cu multumiri,
Marius Cocarla
iulian

Post by iulian »

Vestea nu este buna , deloc .Mai am trei buc , si aveam nevoie de a patra buc , pentru concursuri la crap. Am rugat la unul din magazinele din Constanta sa imi tina pentru doua saptamini o bucata , si desi sunt client vechi si care cumpar substantial , am avut surpriza sa constat ca o vindusera . Asta este , daca puteti sa-mi spuneti daca sigur aduceti acest model in primavara sau daca nu sa le pot vinde restul si sa ma orientez pe alt model/firma pentru a-mi complecta trusa.
Multumesc
iulian staicu
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Stimate Domnule Staicu,
In primul rand imi cer scuze in numele colegilor mei si a firmei noastre pt ca s-a intamplat sa ramaneti fara laseta rezervata.
Avand in vedere aceasta situatie, as dori foarte mult sa va servesc astfel incat sa uitati incidentul de la magazin.
In speranta ca voi gasi pe undeva lanseta dorita, am extins cercetarile la toate magazinele noastre si la cei mai importanti clienti. Se pare ca modelul a avut mare succes, pentru ca nu am gasit-o nicaieri. Peste tot s-a vandut.
Am studiat catalogul Cormoran 2005, si din pacate lanseta Dvs. nu se mai fabrica. Exista insa sanse ca ea sa mai fie pe stoc la Cormoran si sa ne fie livrata asa cum va spuneam, in februarie-martie 2005. Voi putea confirma sau infirma acest lucru la inceputul lunii februarie.
Daca doriti sa procedam astfel, cred ca ar fi mai bine sa tinem legatura pe telefon. Tel. meu de la servici e 021.2210690.
Cu stima,
Marius Cocarla
Post Reply