Buna ziua
Tot caut un produs din catalogul prologic 2014 si nu il gasesc....este posibil sa il aduceti pe comanda?
Wind blade bite indicators:
47287
47288
47289
47290
Multumesc....astept raspuns ori aici ori la
Prologic?
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Prologic?
georgex wrote:Buna ziua
Tot caut un produs din catalogul prologic 2014 si nu il gasesc....este posibil sa il aduceti pe comanda?
Wind blade bite indicators:
47287
47288
47289
47290
Multumesc....astept raspuns ori aici ori la 0740166423
Buna ziua.
Multumim de intrebare. In principiu se poate aduce orice produs de pe catalogul Prologic. Daca nu il avem in programul uzual se poate face comanda cu o livrare ulterioara.
Intinzatoarele pe care le doriti sunt comandate si trebuie sa apara. Sunt produse noi pe catalogul Prologic si de aceea nu le-am avut pana acum.
Cu respect.
Cam pe cand ziceti ca ajung....deoarece vreau si eu o un set de 4...mai mult de 2 sapt?
Buna ziua.georgex wrote:Cam pe cand ziceti ca ajung....deoarece vreau si eu o un set de 4...mai mult de 2 sapt?
Intre timp le-am primit. Din pacate nu intreg setul doar 47288 si 47289. Urmeaza sa ajunga si celelalte. Pretul lor este la 89 lei.
Cu respect.
Eu le vreau pe toate 4 cand ajung toate puteti sa ma sunati la nr pt ca sunt interesat.pretul este pe bucata cumva?
Last edited by georgex on Fri Jan 23, 2026 11:25 am, edited 1 time in total.
Buna ziua.georgex wrote:Eu le vreau pe toate 4 cand ajung toate puteti sa ma sunati la nr 0740166423 pt ca sunt interesat.pretul este pe bucata cumva?
Pretul este pe bucata. Ok va anunt.
Cu respect.
Buna ziua.georgex wrote:Au venit toate 4 produse?
Acum avem pe stoc toate patru modelele de intinzator care va intereseaza si puteti intregi setul.
Cu respect.