Okuma Axeon

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
EugenO

Okuma Axeon

Post by EugenO »

Cu respect!
Ma tot uit dupa 4 mulinete (sunt din Iasi) si o varianta ar fi Okuma Axeon VII 80 sau varianta 60 (284 respectiv 259 RON).
Sunt multi bani si ma gandeam sa astept reducerile din Decembrie-Ianuarie.
Ce ma sfatuiti?
Eugen.
radu.b

Re: Okuma Axeon

Post by radu.b »

EugenO wrote:Cu respect!
Ma tot uit dupa 4 mulinete (sunt din Iasi) si o varianta ar fi Okuma Axeon VII 80 sau varianta 60 (284 respectiv 259 RON).
Sunt multi bani si ma gandeam sa astept reducerile din Decembrie-Ianuarie.
Ce ma sfatuiti?
Eugen.
Buna ziua.
Char daca firma noastra practica reducerile de preturi de sezon la anumite produse, totusi Okuma Axeon nu se incadreaza in aceasta categorie. Parerea mea este sa le luati pe rand, in ideea ca banii pentru toate patru sunt mai greu de strans si cum evolueaza cursul valutar este greu de preconizat ca vor ramane la acelasi pret prea mult timp. In rest, nu pot sa spun decat ca v-ati orientat foarte bine, Axeon fiind una dintre mulinetele cele mai fiabile cu caracteristici excelente si pret bun.
Cu respect.
EugenO

Re: Okuma Axeon

Post by EugenO »

Ma bucur ca alegerea este buna insa faptul ca nu vor intra la reduceri ma intristeaza.
De la mag. din Iasi insa mi-au spus ca este posibil sa intre la reduceri (aveau pe stoc doar un 80 si mi-au spus ca vineri vor primi si un 60 pentru a le putea compara), au gresit cu ceva ?
Ar mai fi si o alta varianta, mai buna, tot pentru crap, cu tambur mare si fara baitrunner, in aceeasi bani ?
Pentru un sfat am rugamintea mare, daca se poate, sa imi dati un bip la: 0723.538.065.
Multumesc mult!
Eugen.
Post Reply