Lanseta Cormoran ULX varianta 2012

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
boga lucian

Lanseta Cormoran ULX varianta 2012

Post by boga lucian »

Ma interseaza foarte mult aceasta lanseta(cred ca nu sunt singurul) si as vrea sa va intreb:
-cand va apare la comercializare la d-voastra in magazin-depozit?
-la ce pret se va comercializa? -referire la unele magazine din germania unde are un pret foarte bun
- este vreo diferenta (in afara de partea vizuala) intre ulx vechi si cel nou?
Astept raspunsurile d-voastra care sper vor fi date dupa o informare in prealabil....va multumesc.
radu.b

Re: Lanseta Cormoran ULX varianta 2012

Post by radu.b »

boga lucian wrote:Ma interseaza foarte mult aceasta lanseta(cred ca nu sunt singurul) si as vrea sa va intreb:
-cand va apare la comercializare la d-voastra in magazin-depozit?
-la ce pret se va comercializa? -referire la unele magazine din germania unde are un pret foarte bun
- este vreo diferenta (in afara de partea vizuala) intre ulx vechi si cel nou?
Astept raspunsurile d-voastra care sper vor fi date dupa o informare in prealabil....va multumesc.
Buna ziua.
Urmatorul lot de marfa de la Cormoran trebuie sa apara in prima jumatate a lunii martie. Nu stiu exact daca sunt cuprinse in acest lot, dar ele sunt comandate. Pretul este ceva mai bun decat cel din Germania sau undeva pe acolo. Exista diferente intre blank-uri, nu doar ca aspect cat si ca actiune. Nu spun foarte multe despre material dar banuiesc ca au modificat si structura fibrei de carbon.
Cu respect.
boga lucian

Post by boga lucian »

Va multumesc frumos pentru informatii si astept orice noutati in legatura cu acest produs.
boga lucian

Post by boga lucian »

Si totusi au trecut aproape patru luni de asteptari........cat va trebui sa mai astept?
Cred ca e o intrebare retorica.....si mai cred ca noul ULX va aparea pe piata romaneasca dupa ce va epuizati d-voastra toate stocurile din vechiul Cormoran ULX pe care l-ati mai si scumpit( as fi curios care-i explicatia in afara vrajelii cu cursul euro....avand in vedere ca-l aveati pe stoc).
Sunt intrebari cu care sper ca nu am deranjat prea tare pe cineva avand in vedere ca eu astept de atata timp un produs pe care d-voastra ca reprezentant Cormoran ar fi trebuit sa-l aveti pe stoc din primele zile cand a iesit din productie......respecte.
radu.b

Post by radu.b »

boga lucian wrote:Si totusi au trecut aproape patru luni de asteptari........cat va trebui sa mai astept?
Cred ca e o intrebare retorica.....si mai cred ca noul ULX va aparea pe piata romaneasca dupa ce va epuizati d-voastra toate stocurile din vechiul Cormoran ULX pe care l-ati mai si scumpit( as fi curios care-i explicatia in afara vrajelii cu cursul euro....avand in vedere ca-l aveati pe stoc).
Sunt intrebari cu care sper ca nu am deranjat prea tare pe cineva avand in vedere ca eu astept de atata timp un produs pe care d-voastra ca reprezentant Cormoran ar fi trebuit sa-l aveti pe stoc din primele zile cand a iesit din productie......respecte.
Buna ziua.
Nu trebuie sa asteptati atat. De altfel, ULX in varianta noua am primit deja la marimea 2,10m. Exista deja in magazine, chiar daca mai avem variata veche pe stoc.
Nici-o intrebare nu deranjeaza, totusi trebuie sa luati in considerare ca Daiwa-Cormoran are distribuitori in toata lumea, iar ca sa acopere intreaga cerere pentru un produs nou este dificil chiar si la nivelul lor.
Cu respect.
boga lucian

Post by boga lucian »

In cele din urma am achizitionat lanseta de la un partener de-al d-voastra care practica un pret real.....super lanseta....le-o recomand tuturor impatimitilor de clean cu un buget mai modest.
alexei_sb

Post by alexei_sb »

buna ziua...

am si eu o intrebare...caut de ceva timp aceasta lanseta dar peste tot stocuri epuizate...dumneavoastra cand o veti avea din nou in stoc??

va multumesc anticipat!
radu.b

Post by radu.b »

alexei_sb wrote:buna ziua...

am si eu o intrebare...caut de ceva timp aceasta lanseta dar peste tot stocuri epuizate...dumneavoastra cand o veti avea din nou in stoc??

va multumesc anticipat!
Buna ziua.
Se poate chiar saptamana aceasta. Joi tocmai ce am primit marfa de la Cormoran.
Cu respect.
alexei_sb

Post by alexei_sb »

Am inteles...

Va multumesc !!
alexei_sb

Post by alexei_sb »

buna ziua...

ceva noutati in legatura cu lanseta??
radu.b

Post by radu.b »

alexei_sb wrote:buna ziua...

ceva noutati in legatura cu lanseta??
Buna ziua.

Au venit, s-au terminat, iar au venit de cand m-ati intrebat prima oara. O rugaminte, chiar daca nu reusesc sa actualizez site-ul la timp, incercati sa va uitati in site sau daca este complicat (stim acest lucru - este dificil de gasit un produs anume) intrebati va rog si la magazine. Nu in totdeauna reusesc sa va raspund la timp.

Cu respect.
alexei_sb

Post by alexei_sb »

buna ziua...

dar acum aveti pe stoc aceasta lanseta???

eu am intrat aproape zilnic pe site`u dvs pentru a verifica daca o aveti pe stoc...si pentru asta folosesc fie functia de cautare fie stau si caut in lista manual ! si nimic...

la fel si la celelalte magazine online : peapa.ro , mastershop.ro, peste tot stocuri epuizate :(

ce e de facut?

o zi buna!!!
Post Reply