ce parere aveti despre mulinetele okuma zeta? si as dori sa stiu dc pe viitor veti comercializa produsele firmei D.A.M.
va multumesc!
as vrea detali despre mul.okuma zeta
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Din statisticile cunoscute de mine, Okuma este in momentul de fata firma cu cele mai mari vanzari de mulinete din lume.
Ne consideram norocosi ca in urma cu vreo 10 ani am decis sa incepem colaborarea cu acesta firma, care ulterior s-a ridicat asa de mult.
Pot spune in general despre mulinetele Okuma, ca au un excelent raport calitate/pret, si le recomand in orice situatie.
Service-ul nostru care asigura garantiile si eventualele reparatii post garantie, primeste foarte putine mulinete Okuma, desi vanzarile noastre sunt mai mari decat la alte marci de mulinete.
In viitorul apropiat nu vom colabora cu DAM, care, din pacate, nu mai e ce a fost odata...
Marius
Ne consideram norocosi ca in urma cu vreo 10 ani am decis sa incepem colaborarea cu acesta firma, care ulterior s-a ridicat asa de mult.
Pot spune in general despre mulinetele Okuma, ca au un excelent raport calitate/pret, si le recomand in orice situatie.
Service-ul nostru care asigura garantiile si eventualele reparatii post garantie, primeste foarte putine mulinete Okuma, desi vanzarile noastre sunt mai mari decat la alte marci de mulinete.
In viitorul apropiat nu vom colabora cu DAM, care, din pacate, nu mai e ce a fost odata...
Marius
as dori detali despre 2 mulinete
va multumesc pt raspunsul dv. si as dori sa va intreb care din urmatoarele mul este mai buna michell fullrun sau o mul okuma cu 6 amazonium ? multi au tendinta sa aleaga un prod doar petru ca acel produs e mai scump dar nu neaparat si mai bun!!!( eu nu vreau sa imi iau o mul doar de dragul de a avea o colectie de mulinete si dc tot dau un ban macar sa stiu pe ce dau ) v-as ruga dc se poate sa imi dati un sfat sau sa imi recomandati ceva!
va multumesc mult
va multumesc mult
ce puteti sa imi spuneti despre mulinetele okuma zeta? si as dori sa stiu dc pe viitor veti comercializa produse ale firmei D.A.M
VA MULTUMESC
VA MULTUMESC
eu am auzit ca sunt bune amandoua si am vrut sa stiu si parerea dv.
puteti sa imi recomadati un echipament pt rapitor ? eu folosesc ca momeala pestisorul viu (mort) .
va multumesc
puteti sa imi recomadati un echipament pt rapitor ? eu folosesc ca momeala pestisorul viu (mort) .
va multumesc
ce puteti sa imi spuneti despre mulinetele okuma zeta? si as dori sa stiu dc pe viitor veti comercializa produse ale firmei D.A.M
VA MULTUMESC
VA MULTUMESC
Aici ar fi mai mult de discutat.nick wrote:puteti sa imi recomadati un echipament pt rapitor ? eu folosesc ca momeala pestisorul viu (mort)
Mulineta cred ca trebuie sa fie cu free spool, pt. a da timp rapitorului sa apuce bine momeala.
Lanseta, in functie de greutatea monturii si in functie de distanta la care se pescuieste, poate avea lungime intre 2,40-3,60 (eu as alege 3m) si "actiune" intre 50-100g, sau chiar mai mult daca se pescuieste pe rau in curent, cu plumb greu. Fiind vorba de pescuit stationar (daca am inteles bine), cred ca la lanseta se pot face compromisuri, adica merge si una din fibra de sticla. Daca bugetul e restrictiv, as merge pe ceva de la Lineaeffe, daca nu, pe un carbon de la Cormoran.
Marius
am vazut la dv la mag bat samfisherman are actiune de 100 g de 2,4 dar am inteles ca vor aduce si de 2,7 m .acest bat mi s-a parut un bat f bun pt mine dar are o problema este din carbon . eu am auzit ca f multi au fost trazniti(electrocutati) datorita faptului ca batul era facut din carbon am vazut pe acest bat semnul cu norul
si din aceasta cauza nu as prea vrea sa achizitionez un bat din carbon dar dc aveti ceva asemanator care nu reprezinta un pericol
din pct asta de vedere as dori sa cumpar puteti sa imi recomandati un model?.eu pescuiesc pe bega si mai rar la dunare nu arunc departe la cativa m de mal.poate pe o balta as avea nevoie de un bat de 3 m[ nu am precizat f clar unde anume pescuiesc(imi cer scuze)] in cea ce priveste mulineta cu free spool multi pescari imi zic ca este inutila la pescuitul rapitorului.dar eu patesc sa imi plece cu pestele si atunci ma chinui sa inchid frana de aceea eu cred ca am nevoie de free spool . va multumesc
VA MULTUMESC
VA MULTUMESC
-
Soimul Maltez