Arrow Timisoara

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
dalibor

Arrow Timisoara

Post by dalibor »

Buna Ziua,
Am fost de cateva ori la magazinul din Timisoara sa vizitez un magazin specializat in spining si sa primesc diverse informatii. Ajuns acolo ca orice om mai intrebi de una alta de o lanseta, mulineta, foarte distant omul, i-ti arata si i-ti spune pretul. atat. am intrebat de daiwa exceler 2,40 7-28g, Raspuns > Nu avem. Am intrebat daca o sa primeasca. am primit raspuns> Nu stiu. Atat. dea dreptul flegmatic. Am fost a doua oara si am intrebat de spining la salau ce i-mi recomandati si am primit o intrebare "in ce ape adancimea?" am spus ca sunt la inceput si mi sa spus ca nu i-mi recomanda nimica. Dupa care am zis pe dunare si am primit un wobler de la Daiwa alb cu 65 lei. Am cumparat si acela si inca muuulte altele de aproximativ 400-450 lei. dupa care omul a vorbit altfel. am mai aflat una alta. sincer uitam primul incident daca nu se intampla al treilea. Am gasit pe net cateva modele de mulinete de la daiwa de 4000 vroiam 2 buc si am vrut o lanseta tot exceler si cu o mulineta tot exceler care sa echilibreze aceasta lanseta. Tot ce am vrut > NU AVEM noi nu importam tot de la Daiwa doar o particica. atat. singura informatie am primit ca betele vor venii cam la inceputul lunii viitoare.
Daca nu sunt singurul client tratat asa? De ce in Romania trebuie sa te lauzi ca ai un servici unde nu faci nimic? Daca un client ca mine si inca 3 prieteni cumpara shimano? asta inseamna vreo 10 articole: bete mulinete..... minus la Arrow. Si cine stie cate mai sunt dinastea.
Cand cumperi si dai bani esti bun cand nu....esti ultimul om. Nu trebuie sa fi prieten cu vanzatorul sa ti se acorde umpic atentia si umpic respect.
Nu mi se pare corect. Scuze daca am suparat pe cineva. Poate o sa cumpar din Anglia la vara cand ajung acolo, sau alceva. e greu sa mai mergi undeva unde chiar ai fost tratat ca........
Nu doresc nimic doar sa atrag atentia la ce angajati aveti si poate pe viitor se va remedia umpic situatia.

Multumesc mult
Bruteforce

Re: Arrow Timisoara

Post by Bruteforce »

Pai la mine a fost asa: La Alba iulia vorbeam singur iar la telefon aproape ca mi-a inchis telefonul. Totusi am mers 90km pana la magazin. Acolo nu am primit nici o informatie utila despre pistoalele Fort, spunea doar ca nu se pricepe la arme Important a fost ca ma lasat sa le tin armele in mana. Aveam impresia ca nu vrea sa le vanda. In final am vazut ca nu sant bagat in seama am iesit si am cumparat de la Walter - Deva.
Si asa voi proceda de fiecare data cand nu vad un profesionist dupa tejghea. Ciudat este ca firmele angajeaza oameni care nu au nici o treaba cu vanzarea.
Ps: Am totusi cuvinte de lauda fata de cei de la Mld. Am primit multe informatii prin telefon fara a simtii repulsie la intrebarile mele. :)
Last edited by Bruteforce on Thu Mar 29, 2012 8:58 pm, edited 1 time in total.
Форт 12РМ ,45-калибра
dalibor

Post by dalibor »

Din pacate pe la noi se intampla ca......trece luna luam salariul si gata, nu e corect. Mai bine ne laudam ce am realizat si lumea sa se uite la ce "laudarosi" suntem decat sa ne laudam ce job usor avem si nu facem nimic. Asta e. Sper sa se schimbe umpic atitudinea. Sper sa vada cineva acest post.

Nu vreau sa fiu prieten cu vanzatorul doar vreau sa fiu servit ca un om normal fara sa se uite cum sunt imbracat sau sa ii arat portofelul cand intru in magazin. Zici ca am fost negru in africa de sud acum 100 ani :lol:

Cine pierde? Arrow. Clar.
Neamtul

Post by Neamtul »

@dalibor
La cine te referi ? La baiatul cu cioc care se ocupa de partea de pescuit ?
Eu sunt prieten cu amandoi ce lucreaza acolo si nici macar odata din 2007 incoace de cand tot cumpar de acolo am fost tratat urat sau cu indiferenta. Intodeauna am primit raspunsuri sincere si recomandari si toate astea pe un ton frumos.
Se intampla sa ma duc pe la ei si de 5-6 ori pe luna fara sa cumpar macar un carlig si totusi sunt tratat cu respect, baietii aia doi chiar sunt de treaba.
Poate au avut si ei o zi proasta, se mi intampla.

Mai am o mica intrebare. Esti cumva medic ? Ce masina conduci ?(cumva un C5 din 2007 ?)
Nu stiu de ce dar am impresia ca ne cunoastem. :roll: :)
dalibor

Post by dalibor »

De baiatul acela vorbesc. Am stat sa ma uit la ce noutati mai sunt si au intrat niste clienti. Pe cuvant daca nu mi-a venit sa il trimit de unde a venit..... Asa ceva inca nu am vazut, cu adevarat un om de nota 0 "ZERO" . Clar trebuie cautat alta firma pt ca si altii au calitate, plus ca nimeni pana acuma de la Daiwa nu a reactionat deloc, pacat
radu.b

Post by radu.b »

dalibor wrote:De baiatul acela vorbesc. Am stat sa ma uit la ce noutati mai sunt si au intrat niste clienti. Pe cuvant daca nu mi-a venit sa il trimit de unde a venit..... Asa ceva inca nu am vazut, cu adevarat un om de nota 0 "ZERO" . Clar trebuie cautat alta firma pt ca si altii au calitate, plus ca nimeni pana acuma de la Daiwa nu a reactionat deloc, pacat
Buna ziua.

Imi pare rau pentru impresia defavorabila care o aveti fata de noi si colegii nostri din magazinul de la Timisoara. De vorbit am vorbit cu ei inca de la prima postare si sunt convins ca nu se mai repeta.

Cu respect.
Spinningator

Post by Spinningator »

Frecventez acest magazin din P-ta Balcescu practic de cand s-a infiintat. In afara de faptul ca este mic si nu poate sa-si expuna toata marfa practic nu am avut ce sa-i reprosez.
Sunt un pic mirat (sa nu zic uluit) de ”explozia”lui @ dalibor impotriva vanzatorului de la Arrow.
Cred ca nu magazinul este locul unde trebuie sa luam contact pt. prima data cu un hobby si nu vanzatorul trebuie sa fie primul nostru dascal si indrumator in tainele pescuitului iar magazinul, locul unde trebuie sa ne verificam cunostiintele pt. asta s-au inventat cartile de specialitate, prezentarile video(DVD ,etc.), internetul si participarea la cursuri de specialitate. Doar ca asta inseamna bani si nu sunt dispusi multi sa-i plateasca iar pt. informatii mai bine fac un ”shortcut” si ii freaca ridichea vanzatorului, avand senzatia ca sunt singurii clienti ai magazinului. Personal sunt f.multumit de prestatia vanzatorului de la ”raionul ”de pescuit si de f. multe ori m-a indrumat catre un anumit sortiment de care am fost multumit si este deja o obisnuinta sa ”merg” pe ce-mi indica pt. ca nu vorbeste aiurea. Pe langa asta mai trebuie sa si stii sa pui intrebarile ca sa primesti raspunsuri ”gratuite” unui om, care pe langa ca vorbeste cu tine, serveste si pe altii in plus este atent si la marfa din mainile altor curiosi si poate si marcheaza in casa de marcat. Am fost martor la un incident cand un ”curios” a zbughit-o pe usa fara sa plateasca, cu o mulineta de cateva mii de lei iar vanzatorul cel ”hulit” aici, aproape ca a zburat peste pult dupa acesta ca sa-l prinda. Nu stiu deznodamantul final, nici nu este treaba mea.
As dori ca cei responsabili de magazinul Arrow sa ia in considerare postarea mea asa cum au facut-o si cu postarea lui @dalibor.
30 06 SPRING. Browning , 12/70 Merkel , 20/76 Perennia
308 WIN SAVAGE , 12/76 Browning , 22LR
Bruteforce

Post by Bruteforce »

Posibil ca userul de mai sus, este chiar cel vizat. Este un cont nou si posibil ca a fost facut dupa sesizare :)
Last edited by Bruteforce on Thu Mar 29, 2012 8:59 pm, edited 1 time in total.
Форт 12РМ ,45-калибра
Neamtul

Post by Neamtul »

Eu cred ca tu crezi gresit. :wink:
Macar il cunosti pe baiatul ala de la magazin ? :roll:
Nu prea cred.
E de treaba si chiar nu-ti vinde ccturi, stie catre ce sa te indrume.
Spinningator

Post by Spinningator »

pt.@Bruteforce,”domnule”Fortabruta de ce nu-mi adresezi direct ”postulatul” tau daca ai vreun dubiu cu privire la identitatea mea.Rusinica sa-ti fie :oops: :oops: :oops: !
In alta ordine de idei, eu cred ca patronii acestui vanzator stiu cu cine au de-a face pt. ca ”multhulitul”vanzator lucreaza de ceva ani acolo.Si inca un lucru ,”preamulthulitul”vanzator are radacini teutone si este si un om direct , sunt sigur ca nu are nevoie de disimulari si postari anonime cum ai crede tu sa ”dreaga busuiocul”.In continuare afirm ca este un profesionist.
Si eu la randul meu in afacerea mea taxez pe cumparatorii/clientii care intrec masura (bunul simt) nu-l acuz pe @dalibor ca ar fi facut-o doar ca ,cunoscandu-l pe ”multhulitul”, mi se pare f. exagerata remarca acestuia.
Bruteforce

Post by Bruteforce »

Mi-as dorii sa te bag in seamna dar....
Parerea mea e proprie si personala deci nu vad de unde agitatia.
Ps: Acest forum este unul decent si cu un limbaj adecvat.
O zi buna.
Форт 12РМ ,45-калибра
Spinningator

Post by Spinningator »

@Bruteforce

Imi faceam probleme cu faptul ca nu vei intelege nimic......Am avut dreptate.
In ce priveste bagatul in seama ...... sensul pe care ai vrut sa-l dai ......daca doresti iti fac pe plac iar daca vrei s-o faci personal iti dau un nr. telefon sa ma contactezi ne dam o intalnire si vei avea ocazia sa o faci ........personal.De ce sa avem gura mare in spatele unui ID cand putem rezolva lucrurile barbateste.
Cu ceva sunt deacord, acesta este un forum decent.
O zi buna si tie!
Bruteforce

Post by Bruteforce »

Va rog sa ma iertati, dar nu vreau sa va provoc si nici sa ne ...luptam in vreun fel. Sant pentru pace si toleranta. Dar daca la 2-3 schimburi de idei ma bagati in ring va raspund ca, nu ma intereseaza. :)
Totusi consultati un medic, santeti prea agresiv si ma gindesc ca detineti si arma letala.
Форт 12РМ ,45-калибра
Spinningator

Post by Spinningator »

Iti multumesc pt.grija pt.sanatatea mea.Definestete ,Tu
cum ai fost cand ai
dat cu presupusul ?De unde stii ca @Dalibor la evaluat corect pe om?Te-ai gandit
vreodata ca nefiind in posesia adevarui .... poti in "pacifismul"tau sa faci RAU?Nu.
Daca esti ce afirmi......dovedeste-o!
radu.b

Post by radu.b »

Buna ziua.

Intrevin in discutia dumneavoastra cu rugamintea sa opriti acest dialog, nu dorim polemici duse la nesfarsit.

Le multumim celor care au adresat obiectiuni asupra activitatii firmei (nu doar magazinul Timisoara), pentru ca asa ne dam seama unde gresim si sa ne corectam. As ruga in continuare ca orice critica obiectiva sa fie adresata fara rezerve.

Le multumim totodata celor care ne-au luat apararea, pentru ca asa avem confirmarea ca suntem pe "drumul cel bun" si reusim sa corectam inevitabilele neconcordante cu conceptia noastra despre modul de a satisface cerintele clientilor.

Cu respect.
Post Reply