Buna ziua.
As dori sa stiu daca aceasta mulineta este comercializata de catre dumneavoastra.
http://www.comparefishingreels.co.uk/ok ... hing-reel/
Okuma Distance Surf Pro
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Okuma Distance Surf Pro
Buna ziua.hapciuciu wrote:Buna ziua.
As dori sa stiu daca aceasta mulineta este comercializata de catre dumneavoastra.
http://www.comparefishingreels.co.uk/ok ... hing-reel/
In programul pentru anul acesta sunt incluse mulinetele Distance Carp Pro, care este varianta a ceea ce ati intrebat dumneavoastra doar ca are tamburul neplacat si se fabrica doar marimea 60. In rest este identica, chiar mai usoara cu 10g.
Cu respect.
Multumesc frumos pentru raspuns.
Veti aduce si varianta care vine din standard cu baitrunner si cand anume ar trebui sa ajunga?
La acest model ma refer:
Okuma Distance Carp Pro Integrator 80
Veti aduce si varianta care vine din standard cu baitrunner si cand anume ar trebui sa ajunga?
La acest model ma refer:
Buna ziua.hapciuciu wrote:Multumesc frumos pentru raspuns.
La acest model ma refer:
O data exacata nu stiu sa va dau, totusi cu aproximatie cred ca trebuie sa ajunga undeva la sfarsitul lui martie. Oricum tinem legatura.
O zi buna
Astept cu interes.
Toate bune.
Toate bune.
-
mitzapogan
Salutare,
Am din iarna aceasta Okuma Distance Carp Pro cumparate de pe profishing.ro.
Ieri la una din ele dupa ce am pus firul pe tamburi am vazut ca nu mai "ticaie" lamela din interiorul fluturelui cu care strangi frana, cred ca s-a rupt.
Am inteles ca asta e o "boala" la Okume si nu numai dar macar inceputul de sezon as fi vrut sa fie noi.
Se poate cumva inlocui fluturele pe garantie fara sa mai trimit mulineta in service ?
Va multumesc,
O zi buna.
Mihai
0745054717
Timisoara
Ieri la una din ele dupa ce am pus firul pe tamburi am vazut ca nu mai "ticaie" lamela din interiorul fluturelui cu care strangi frana, cred ca s-a rupt.
Am inteles ca asta e o "boala" la Okume si nu numai dar macar inceputul de sezon as fi vrut sa fie noi.
Se poate cumva inlocui fluturele pe garantie fara sa mai trimit mulineta in service ?
Va multumesc,
O zi buna.
Mihai
0745054717
Timisoara
Buna ziua.mitzapogan wrote:Salutare,
Va multumesc,
O zi buna.
Mihai
0745054717
Timisoara
Daca mulineta este in garantie, nu trebuie sa aveti nici-o retinere in a o trimite cu totul. Puteti merge la magazinul nostru din Timisoara sa o lasati. Pieste de schimb separate, din pacate nu comercializam.
Cu respect.
-
mitzapogan
asa o sa fac cu speranta ca imi va venii inapoi pana la prima partida 
multumesc
multumesc