Problema Daiwa Megaforce

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Neamtul

Problema Daiwa Megaforce

Post by Neamtul »

Ieri am avut ghinionul sa rup varful unei lansete Daiwa Megaforce 3,90m 5-40gr.Am garantia si factura dar nu prea imi vine sa trimit lanseta la Bucuresti.
Intrebarea mea ar fi cum se procedeaza la service?Adica aveti piese de schimb originale?Aveti varf original de Megaforce?Ca decat sa o trimit la service si sa-mi schimbati varful cu unul "asemanator"...prefer s-o las asa ca s-au rupt numai vre-o 7cm.
In caz ca nu aveti varful original pentru lanseta asta,cum se procedeaza?Imi schimbati lanseta cu una noua?
Mentionez ca varful s-a rupt in timp ce incercam sa scot un salau de vre-o 1-1,2kg.Era aproape de mal cand s-a zbatut si cum batul era ridicat vertical ca sa-l aduc la mal,varful a cedat cand pestela s-a zbatut.Arata de parca l-ai fi taiat.
Lanseta e noua,cred ca o am de 1 luna,nu a fost lovita,zgariata,intretinuta corect.
Astept raspuns urgent ca sa stiu ce sa fac.
radu.b

Re: Problema Daiwa Megaforce

Post by radu.b »

Neamtul wrote:Ieri am avut ghinionul sa rup varful unei lansete Daiwa Megaforce 3,90m 5-40gr.Am garantia si factura dar nu prea imi vine sa trimit lanseta la Bucuresti.
Intrebarea mea ar fi cum se procedeaza la service?Adica aveti piese de schimb originale?Aveti varf original de Megaforce?Ca decat sa o trimit la service si sa-mi schimbati varful cu unul "asemanator"...prefer s-o las asa ca s-au rupt numai vre-o 7cm.
In caz ca nu aveti varful original pentru lanseta asta,cum se procedeaza?Imi schimbati lanseta cu una noua?
Mentionez ca varful s-a rupt in timp ce incercam sa scot un salau de vre-o 1-1,2kg.Era aproape de mal cand s-a zbatut si cum batul era ridicat vertical ca sa-l aduc la mal,varful a cedat cand pestela s-a zbatut.Arata de parca l-ai fi taiat.
Lanseta e noua,cred ca o am de 1 luna,nu a fost lovita,zgariata,intretinuta corect.
Astept raspuns urgent ca sa stiu ce sa fac.
Buna ziua.
Imi este greu sa va dau un raspuns acum. Trebuie sa trimiteti lanseta catre noi si sa tineti legatura cu colegul meu de la service. Oricum, problema este rezolvabila.
Cu respect.
Post Reply