Avertizori

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
andu

Avertizori

Post by andu »

Salut,
Am si eu cateva intrebari:
-AVERTIZORUL ELECTRONIC PRO CARP S3000 este compatibil (poate fi setat) cu statia radio F4000 ?
- Am inteles ca avertizorul Corbas 2000-S Digital poate fi folosit cu statia Corbas 600 Soundbox . Exista vreun set avertizori-statie ? Pot fi pusi mai de 4 senzori pe aceasta statie chiar cu compromisul ca doi senzori vor aprinde o singura culoare de statie ?
radu.b

Re: Avertizori

Post by radu.b »

andu wrote:Salut,
Am si eu cateva intrebari:
-AVERTIZORUL ELECTRONIC PRO CARP S3000 este compatibil (poate fi setat) cu statia radio F4000 ?
- Am inteles ca avertizorul Corbas 2000-S Digital poate fi folosit cu statia Corbas 600 Soundbox . Exista vreun set avertizori-statie ? Pot fi pusi mai de 4 senzori pe aceasta statie chiar cu compromisul ca doi senzori vor aprinde o singura culoare de statie ?
Buna ziua.
Nu prea pentru ca sunt doua produse diferite. Oricum S3000 nu mai este in programul pentru anul acesta. Seria F4000 care dumneavoastra ati pomenit-o suporta 4 senzori, statia avand 4 canale. Daca merg mai muti senzori pe un singur canal, probabil ca este posibil dar nu cred ca v-ar putea ajuta in vre-un fel.
Cu respect.
CISKO

Post by CISKO »

Modelul de avertizor Pro Carp X-4000 aduceti. La ce pret ?
Varga Francisco
radu.b

Post by radu.b »

CISKO wrote:Modelul de avertizor Pro Carp X-4000 aduceti. La ce pret ?
Varga Francisco
Buna ziua.

Modelul X-4000 nu il aducem in mod normal, dar nu este nici-un impediment. Daca ii doriti vorbiti direct cu magazinul sau distribuitorul nostru cel mai apropiat.

Cu respect.
CISKO

Post by CISKO »

Set-ul de 3+1, model F-5000 il aduceti ? Bineinteles si avertizorul al 4-lea, cel albastru. La ce preturi ?
radu.b

Post by radu.b »

CISKO wrote:Set-ul de 3+1, model F-5000 il aduceti ? Bineinteles si avertizorul al 4-lea, cel albastru. La ce preturi ?
Buna ziua.
In principiu se poate aduce orice din catalogul valabil pe anul acesta. Avertizoarele sunt comandate, nu le avem momentan pe stoc (probabil nici cei de la Cormoran nu le-au avut sa le trimita) dar am pe stoc receiver-ul din set, care costa 183lei.
Cu respect.
Post Reply