Salut,
Am si eu cateva intrebari:
-AVERTIZORUL ELECTRONIC PRO CARP S3000 este compatibil (poate fi setat) cu statia radio F4000 ?
- Am inteles ca avertizorul Corbas 2000-S Digital poate fi folosit cu statia Corbas 600 Soundbox . Exista vreun set avertizori-statie ? Pot fi pusi mai de 4 senzori pe aceasta statie chiar cu compromisul ca doi senzori vor aprinde o singura culoare de statie ?
Avertizori
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Avertizori
Buna ziua.andu wrote:Salut,
Am si eu cateva intrebari:
-AVERTIZORUL ELECTRONIC PRO CARP S3000 este compatibil (poate fi setat) cu statia radio F4000 ?
- Am inteles ca avertizorul Corbas 2000-S Digital poate fi folosit cu statia Corbas 600 Soundbox . Exista vreun set avertizori-statie ? Pot fi pusi mai de 4 senzori pe aceasta statie chiar cu compromisul ca doi senzori vor aprinde o singura culoare de statie ?
Nu prea pentru ca sunt doua produse diferite. Oricum S3000 nu mai este in programul pentru anul acesta. Seria F4000 care dumneavoastra ati pomenit-o suporta 4 senzori, statia avand 4 canale. Daca merg mai muti senzori pe un singur canal, probabil ca este posibil dar nu cred ca v-ar putea ajuta in vre-un fel.
Cu respect.
Modelul de avertizor Pro Carp X-4000 aduceti. La ce pret ?
Varga Francisco
Varga Francisco
Buna ziua.CISKO wrote:Modelul de avertizor Pro Carp X-4000 aduceti. La ce pret ?
Varga Francisco
Modelul X-4000 nu il aducem in mod normal, dar nu este nici-un impediment. Daca ii doriti vorbiti direct cu magazinul sau distribuitorul nostru cel mai apropiat.
Cu respect.
Set-ul de 3+1, model F-5000 il aduceti ? Bineinteles si avertizorul al 4-lea, cel albastru. La ce preturi ?
Buna ziua.CISKO wrote:Set-ul de 3+1, model F-5000 il aduceti ? Bineinteles si avertizorul al 4-lea, cel albastru. La ce preturi ?
In principiu se poate aduce orice din catalogul valabil pe anul acesta. Avertizoarele sunt comandate, nu le avem momentan pe stoc (probabil nici cei de la Cormoran nu le-au avut sa le trimita) dar am pe stoc receiver-ul din set, care costa 183lei.
Cu respect.