Lanseta Ron Thompson Full Contact Concept

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
valir

Lanseta Ron Thompson Full Contact Concept

Post by valir »

Nu reusesc sa gasesc lanseta nici macar pe siteul producatorului si nici pe alte siteuri din afara tarii. Lanseta apare numai in Romania.
Ma intereseaza totusi ce greutate are si cate inele pentru cea de 2.10m si de ce nu apare pe nicaieri.
In descriere se spune ca are maner de pluta si eu nu il vad in poza.
radu.b

Re: Lanseta Ron Thompson Full Contact Concept

Post by radu.b »

valir wrote:Nu reusesc sa gasesc lanseta nici macar pe siteul producatorului si nici pe alte siteuri din afara tarii. Lanseta apare numai in Romania.
Ma intereseaza totusi ce greutate are si cate inele pentru cea de 2.10m si de ce nu apare pe nicaieri.
In descriere se spune ca are maner de pluta si eu nu il vad in poza.
Buna ziua.
Imi cer scuze dar nici eu nu stiu la ce lanseta va referiti. Ati gasit-o la noi pe site sau in magazinele noastre?
Cu respect.
valir

Post by valir »

Este vorba de lanseta din titlu.
Aceasta este denumirea de pe site-ul dumneavoastra - LANS.2BUC.FULL CONTACT CONCEPT 2,10M/30G RON (O.THO.019070) - si exista pe site cu trei lungimi 2.1, 2.4 si 2.7m.
radu.b

Post by radu.b »

valir wrote:Este vorba de lanseta din titlu.
Aceasta este denumirea de pe site-ul dumneavoastra - LANS.2BUC.FULL CONTACT CONCEPT 2,10M/30G RON (O.THO.019070) - si exista pe site cu trei lungimi 2.1, 2.4 si 2.7m.
Buna ziua.
Aveti dreptate si-mi cer scuze. N-am fost atent. Full Contact Concept o gasiti in catalogul lor din 2008, probabil de aceea nu le gasiti pe site-urile din afara si de aceea nu mi-am adus aminte de ele. Dar revin. Toate variantele au 7 inele Alconite cu frame de oxid de titan, actiunea lor este Medium iar greutatile sunt 202g, 224g respectiv 242g. Se preteaza mai mult pentru pescuitul cu lingura la stiuca, chiar daca producatorul o recomanda pentru jigg.
Post Reply