spiderwire super mono 0,27mm
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
spiderwire super mono 0,27mm
Buna ziua.In magazinele din Bucuresti cand aduceti si aceasta grosime?Stiu ca aveti alte grosimi sau alte fire bune de la alti producatori,dar pe mine ma intereseaza doar de 0,27mm Multumesc.
Re: spiderwire super mono 0,27mm
Buna ziua.jean wrote:Buna ziua.In magazinele din Bucuresti cand aduceti si aceasta grosime?Stiu ca aveti alte grosimi sau alte fire bune de la alti producatori,dar pe mine ma intereseaza doar de 0,27mm Multumesc.
De adus se aduce, incer nu stiu exact cand(functie de stocurile lor). Ramane doar sa tinem legatura.
Cu respect.
Buna ziua.Ceva noutati? Merci.
Buna ziua,cam cand as putea sa-l cumpar?N-as insista atat,dar e un fir foarte bun.In 6 luni cred ca furnizorul dv.a reusit sa-si refaca stocul.Poate puteti aduce si role mai mari de 100m. Cu respect.
Jeane tu nu vezi ca nu te mai baga in seama,se sare peste topicul tau?Ce te milogesti atatea luni cand pe ebay te costa o rola de 350yds cu tot cu transport 13,99$,iar la sume pana in 50$ nu platesti TVA sau vama.Eu asa am facut si-n doua saptamani aveam firul, chiar mai ieftin cu 10%ca la Arrow.Spor la cumparaturi si poate din respect ptr.clienti iti va raspunde cineva.
Buna ziua.jean wrote:Buna ziua.Ceva noutati? Merci.
Din pacate nu am nici-o noutate. Imi pare rau. Nu v-am raspuns pana acum pentru ca sincer nu aveam nici-un raspuns pentru dumneavoastra si nu ca "saream peste topic". Fireste ce spune d-ul adriano este perfect realizabil dar puteti incerca si la ceilalti importatori de Spiderwire pentru ca nu suntem unici importatori pentru acest fir. Se poate sa-l aibe dansii pe stoc. Nu sunt foarte convins de pretul care-l spune d-ul adriano, dar in fine nu este un subiect de polemica.
Cu respect.