Lanseta Daiwa Sam Fisher de 2,10m, Actiune 5-25g

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
cib

Lanseta Daiwa Sam Fisher de 2,10m, Actiune 5-25g

Post by cib »

Buna ziua,

Ma numesc Constantin Ionut si sunt din Ploiesti.
Detin o lanseta de rapitor Daiwa Sam Fisher de 2,10m si actiune 5-25g.
Din pacate in week-endul ce a trecut, la ultima partida de pescuit, varful lansetei s-a rupt intre primul si al doilea inel datorita unei lovituri, acum avand cam 1,80m si o actiune mai mare. Lanseta nu mai este in garantie, ea fiind cumparata acum 3 ani de la Totalfishing.
Intrebarea mea este daca acest varf se poate inlocui? Mi-a placut foarte mult cum lucra lanseta.
Am cautat pe site-ul dumneavoastra si nu am mai gasit acest model, ci numai modelele de la 2,40 m si actiune 10-40g in sus.
Nu mai exista Daiwa Sam Fisher de 2,10m si actiune 5-25g?
Daca varful poate fi inlocuit cu unul nou, care ar fi pretul varfului?
Poate fi livrat la un magazin din Ploiesti?

Multumesc!

Cu stima,
Ionut Constantin
radu.b

Re: Lanseta Daiwa Sam Fisher de 2,10m, Actiune 5-25g

Post by radu.b »

cib wrote:Buna ziua,

Ma numesc Constantin Ionut si sunt din Ploiesti.
Detin o lanseta de rapitor Daiwa Sam Fisher de 2,10m si actiune 5-25g.
Din pacate in week-endul ce a trecut, la ultima partida de pescuit, varful lansetei s-a rupt intre primul si al doilea inel datorita unei lovituri, acum avand cam 1,80m si o actiune mai mare. Lanseta nu mai este in garantie, ea fiind cumparata acum 3 ani de la Totalfishing.
Intrebarea mea este daca acest varf se poate inlocui? Mi-a placut foarte mult cum lucra lanseta.
Am cautat pe site-ul dumneavoastra si nu am mai gasit acest model, ci numai modelele de la 2,40 m si actiune 10-40g in sus.
Nu mai exista Daiwa Sam Fisher de 2,10m si actiune 5-25g?
Daca varful poate fi inlocuit cu unul nou, care ar fi pretul varfului?
Poate fi livrat la un magazin din Ploiesti?

Multumesc!

Cu stima,
Ionut Constantin
Buna ziua.

Cel mai bine este sa mergeti pana la magazinul nostru din Ploiesti sa lasati lanseta pentru service si tinem legatura.

Cu respect.
cib

Post by cib »

Ok!
Am inteles! O sa duc lanseta la magazin.
In principiu nu prea are ce sa fie reparat la varful existent. Doar se poate inlocui inelul (al doilea dinspre varf) cu unul de capat.
Pentru a fi mai clar cu ceea ce s-a intamplat lansetei am atasat si o poza cu locul rupturii.
Dar actiunea lansetei si felul in care lucreaza se va schimba. Mie imi placea cum lucreaza pe actiunea de 5-25g.
De aceea am intrebat daca pot achizitiona un nou varf pentru aceasta lanseta.
Si pentru a stii daca merita ca pret inlocuirea varfului cu unul nou imi puteti estima un pret?
Pe site-ul dumneavoastra am vazut ca nu mai exista acest model.
Modelul acesta de lanseta l-am mai mai gasit la Totalfishing la un pret de ~80 Ron.

Cu stima,
Ionut Constantin
Attachments
image.jpg
image.jpg (25.67 KiB) Viewed 2766 times
radu.b

Post by radu.b »

cib wrote:Ok!
Am inteles! O sa duc lanseta la magazin.
In principiu nu prea are ce sa fie reparat la varful existent. Doar se poate inlocui inelul (al doilea dinspre varf) cu unul de capat.
Pentru a fi mai clar cu ceea ce s-a intamplat lansetei am atasat si o poza cu locul rupturii.
Dar actiunea lansetei si felul in care lucreaza se va schimba. Mie imi placea cum lucreaza pe actiunea de 5-25g.
De aceea am intrebat daca pot achizitiona un nou varf pentru aceasta lanseta.
Si pentru a stii daca merita ca pret inlocuirea varfului cu unul nou imi puteti estima un pret?
Pe site-ul dumneavoastra am vazut ca nu mai exista acest model.
Modelul acesta de lanseta l-am mai mai gasit la Totalfishing la un pret de ~80 Ron.

Cu stima,
Ionut Constantin
Buna ziua.
Intr-o prima faza cred ca cel mai bine ar fi ca tronsonul asa rupt cum este colegul meu sa incerce sa-l repare, sa aveti cu ce pescui dupa care va poate face comanda pentru tronson nou. Cat costa, sincer nu stiu sa va raspund acum.
Puteti suna direct pe telefonul fix sa vorbiti cu Adrian. Poate va da el un sfat mai bun.
Cu respect.
Post Reply