Problema mulineta -consultanta egala cu 0, papa clienti

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
dre

Problema mulineta -consultanta egala cu 0, papa clienti

Post by dre »

Pe langa altele, am cumparat o OKUMA ZEON ZR15 din magazinul arrow de langa Tomis, Constanta. Toate bune si frumoase ,ajung acasa , o scot din cutie si observ o crapatura pe manerul culisant ,crapatura pe care n-am observat-o in magazin.
Sun vanzatorul imediat ( locuiesc la o ora de mers de Constanta) , ii spun de problema , el ma asigura ca mi-o schimba pe loc cand ma intorc cu ea .

Ajung azi la magazin si doamna care stia toata povestea de la celalalt vanzator care mi-a promis ca mi-o schimba , nu vrea sa faca asta , cica mi-o trimite la Bucuresti la garantie , si ca baiatul nu avea cum sa-mi promita ca mi-o schimba ( dehhh...eu sunt retard si nu mai stiu ce mi-a zis ) .

Acum trebuie sa pun pe cineva sa faca un drum pentru magnifica mulineta ,deoarece eu plec din tara si nu am cand s-o mai recuperez.

Ce vreau eu sa va intreb domnilor , de unde ii pescuiti pe toti mincinosii si imbarligatorii si ii angajati in magazine?

Desi am mai cumparat de la firma dumneavoastra , asta e ULTIMA data cand o sa va fiu client . Mi-e pur si simplu scarba de modul in care am fost tratat si mintit, si imi pare rau ca v-am facut vanzari de minim 3000 ron de cand va sunt client . Poate altii meritau mai mult!
radu.b

Re: Problema mulineta -consultanta egala cu 0, papa clienti

Post by radu.b »

dre wrote:Pe langa altele, am cumparat o OKUMA ZEON ZR15 din magazinul arrow de langa Tomis, Constanta. Toate bune si frumoase ,ajung acasa , o scot din cutie si observ o crapatura pe manerul culisant ,crapatura pe care n-am observat-o in magazin.
Sun vanzatorul imediat ( locuiesc la o ora de mers de Constanta) , ii spun de problema , el ma asigura ca mi-o schimba pe loc cand ma intorc cu ea .

Ajung azi la magazin si doamna care stia toata povestea de la celalalt vanzator care mi-a promis ca mi-o schimba , nu vrea sa faca asta , cica mi-o trimite la Bucuresti la garantie , si ca baiatul nu avea cum sa-mi promita ca mi-o schimba ( dehhh...eu sunt retard si nu mai stiu ce mi-a zis ) .

Acum trebuie sa pun pe cineva sa faca un drum pentru magnifica mulineta ,deoarece eu plec din tara si nu am cand s-o mai recuperez.

Ce vreau eu sa va intreb domnilor , de unde ii pescuiti pe toti mincinosii si imbarligatorii si ii angajati in magazine?

Desi am mai cumparat de la firma dumneavoastra , asta e ULTIMA data cand o sa va fiu client . Mi-e pur si simplu scarba de modul in care am fost tratat si mintit, si imi pare rau ca v-am facut vanzari de minim 3000 ron de cand va sunt client . Poate altii meritau mai mult!
Buna ziua.
Imi pare rau de incident.
Am o singura rugaminte. Mergeti inca odata la magazin si spuneti ca ati vorbit cu mine sa va schimbe mulineta. Intre timp am sa vorbesc si eu cu colega mea.
Cu respect.
Post Reply