Am o mulineta daiwa procaster 2500 cumparata de la magazinul arrow din brasov de pe strada lunga la care s-a rupt arcul de la pic-up...
Cum sa procedez ca sa fac rost de altul...Sa ma duc la magazin?...se poate aduce pe comanda de la bucuresti o piesa as mica?.Este un arc mic care tine pic-upul in cele doua pozitii.
Multumesc anticipat.
Ajutor
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Ajutor
Buna ziua.avat400 wrote:Am o mulineta daiwa procaster 2500 cumparata de la magazinul arrow din brasov de pe strada lunga la care s-a rupt arcul de la pic-up...
Cum sa procedez ca sa fac rost de altul...Sa ma duc la magazin?...se poate aduce pe comanda de la bucuresti o piesa as mica?.Este un arc mic care tine pic-upul in cele doua pozitii.
Multumesc anticipat.
Mergeti la colegul meu si lasati mulineta sa ajunga la service la noi. Nu dureaza mai mult de o saptamana, daca este doar ce spuneti.
Cu respect.
Avertizori
Salut,
Am si eu cateva intrebari:
-AVERTIZORUL ELECTRONIC PRO CARP S3000 este compatibil (poate fi setat) cu statia radio F4000 ?
- Am inteles ca avertizorul Corbas 2000-S Digital poate fi folosit cu statia Corbas 600 Soundbox . Exista vreun set avertizori-statie ? Pot fi pusi mai de 4 senzori pe aceasta statie chiar daca doi senzori vor aprinde o singura culoare de statie ?
Am si eu cateva intrebari:
-AVERTIZORUL ELECTRONIC PRO CARP S3000 este compatibil (poate fi setat) cu statia radio F4000 ?
- Am inteles ca avertizorul Corbas 2000-S Digital poate fi folosit cu statia Corbas 600 Soundbox . Exista vreun set avertizori-statie ? Pot fi pusi mai de 4 senzori pe aceasta statie chiar daca doi senzori vor aprinde o singura culoare de statie ?