Pt. dl. arrow
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Pt. dl. arrow
Buna. Azi am cumparat o lanseta R T Montera de 2,70 ,am iesit la pescuit ,am stat vreo 3 ore dupa care am plecat acasa.Ajuns acasa mi-am stera lanseta cu o carpa umeda si am constatat cu stupoare ca primul inel din varf nu mai are mizul de SIC ci numai carcasa in care a fost incorporata.Va rog foarte frumos spunetimi ce sa fac in aceasta situatie.,daca se poate cat mai curand,sunt disperat se pote schimba sau cum facem sa ies cat mai curand la peste? Va multumesc anticipat.
Lanseta este in garantie. Va rog sa o returnati magazinului, pentru inlocuirea inelului. Masina noastra ajunge la Oradea saptamanal si o va aduce la noi la atelierul service la Bucuresti. Dupa inlocuirea inelului, va va fi trimisa inapoi la magazin. Va rog sa tineti legatura telefonic cu doamna de la magazin, pentru a afla cand sa o ridicati.
Marius
Marius
inel
Multumesc .Am fost la magazin si doamna mi-a dat alt inel (din pacate mai mic)spunandu-mi ca il pot si eu inlocui.L-am inlocuit pt ca aveam nevoie de lanseta dar nu imi place caci cred ca cshimba actiunea spitzului in timpul drilului si cam arata ca o simfonie neterminata.As putea sa otrimit inapoi sa fie ca noua?Multumiri Eventual daca ati putea sa-mi dati si un sfat cu ce mulineta ar fi idel s-o inzestrez care sa se echilibreze cu lanseta si sa reziste la forjat .Am un fond de 150ron eventual putin mai mult,nu as dori la anu' sa iau alta . Numai bine.
Re: inel
Da, se poate trimite.emil wrote:As putea sa otrimit inapoi sa fie ca noua?
Eventual daca ati putea sa-mi dati si un sfat cu ce mulineta ar fi idel s-o inzestrez care sa se echilibreze cu lanseta si sa reziste la forjat
As opta pentru o Okuma.
Marius