Tambur Daiwa QD

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Tyrael

Tambur Daiwa QD

Post by Tyrael »

Salutare. As dori sa va intreb daca aveti de vanzare tamburi QD pentru Daiwa Tournament. Am observat pe mai multe site-uri tamburi QD pentru Tournament ISO. Eu am Tournament Entoh 4500...sunt compatibili tamburii QD de ISO cu Entoh-urile ?
Si inca o intrebare...convertorii bite'n'run pot fi atasati la Entoh ?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
radu.b

Re: Tambur Daiwa QD

Post by radu.b »

Tyrael wrote:Salutare. As dori sa va intreb daca aveti de vanzare tamburi QD pentru Daiwa Tournament. Am observat pe mai multe site-uri tamburi QD pentru Tournament ISO. Eu am Tournament Entoh 4500...sunt compatibili tamburii QD de ISO cu Entoh-urile ?
Si inca o intrebare...convertorii bite'n'run pot fi atasati la Entoh ?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Buna ziua.

Tamburi de rezerva pentru mulinete se aduc pe comanda nefiind cerere mare pentru ei. Tamburul de Entoh este cu 4-5mm mai lung, in afara faptului ca are conicitate inversa. De potrivit s-ar potrivi, nu stiu daca acea diferenta influenteaza in vre-un fel cum se aseaza firul pe tambur. Convertoarele se potrivesc la orice mulineta de crap Daiwa cu frana pe fata ( de surf cum spun ei ) cu conditia ca si convertorul sa fie tot Daiwa. Si spun lucrul acesta deoarece si Okuma are asa ceva dar nu se potriveste pentru Daiwa si nici invers.

Cu respect
Tyrael

Re: Tambur Daiwa QD

Post by Tyrael »

Va multumesc pentru raspuns.
Stiam de conicitatea inversa a tamburilor QD pentru ISO, de aceea am si intrebat de compatibilitatea lor cu Entohurile...si sincer de aceea si vroiam sa stiu daca se potrivesc. :D
Cred ca totusi cel mai probabil voi ramane la varianta ce mi-am propus-o initial, aceea de a lua convertoarele Daiwa.
Numai bine.
Post Reply