Mister Twister

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
miki

Mister Twister

Post by miki »

Am vazut in revista Aventuri la Pescuit , de luna aceasta, ca se face reclama la shaduri MT (5,6,8 si 10 cm).Intrebarea este :cind le vedem in magazine si...la ce preturi?
radu.b

Re: Mister Twister

Post by radu.b »

miki wrote:Am vazut in revista Aventuri la Pescuit , de luna aceasta, ca se face reclama la shaduri MT (5,6,8 si 10 cm).Intrebarea este :cind le vedem in magazine si...la ce preturi?
Buna ziua.
Nu inteleg intrebarea dumneavoastra. Mister Twister este comercializat de firma noastra de 12 ani deci tot de atunci sunt si in magazinele noastre, cu sincope este adevarat functie de stocuri, dar le-am avut de foarte multa vreme. Iar preturile trebuie sa fie cele din revista(sunt pe impachetari).
Cu respect.
miki

Post by miki »

shaduri de 8 cm nu mai exista in mag de foarte mult timp, iar culoarea verde cu gliter...este noutate la nivel mondial.intrebarea este cit se poate de justificata , cred ca aveti idee ,macar, de stocurile firmei , ma asteptam la un raspuns concret , ceva de genul "in 2 saptamini sint pe stoc".
miki

Post by miki »

deci, cum ramane cu shadurile de 8 cm, in cele 4 culori anuntate in ALP? cind sint in stoc? cind pot comanda aceste produse la unul din magazinele dvs. partenere?sint interesat in mod special de culorile :white pearl si chartreuse flake.
radu.b

Post by radu.b »

miki wrote:deci, cum ramane cu shadurile de 8 cm, in cele 4 culori anuntate in ALP? cind sint in stoc? cind pot comanda aceste produse la unul din magazinele dvs. partenere?sint interesat in mod special de culorile :white pearl si chartreuse flake.
Buna ziua.
Momentan nu stiu sa va raspund la intrebare. Daca ce avem pe stoc nu sunt nalucile care va trebuie cred ca puteti incerca la dimensiunea si culoarea mentionata shad-uri de la ShadXPert (Aqua). Sunt destul de apropiate ca prezentare in apa si nuantele sunt variate.
Cu respect.
miki

Post by miki »

Au sosit shadutile de 8 cm?
F1.SHAD8.14PB7 MISTER TWIST.PESTISOR 8CM VERDE/ALB/GLITER
F1.SHAD8.31 MISTER TWISTER PESTISOR 8CM ALB/NEGRU
F1.SHAD8.52 MISTER TWISTER PESTISOR 8CM ALB/ROSU
radu.b

Post by radu.b »

miki wrote:Au sosit shadutile de 8 cm?
F1.SHAD8.31 MISTER TWISTER PESTISOR 8CM ALB/NEGRU
F1.SHAD8.52 MISTER TWISTER PESTISOR 8CM ALB/ROSU
Buna ziua.

Deocamdata doar alb/negru si alb/rosu. Verde/alb/gliter inca nu a ajuns.

Cu respect
miki

Post by miki »

a ajuns si modelul asta?
Post Reply