Buna ziua.
Am vazut ca pe site exista lanseta de somn Cormoran Bull Fighter 3,00m actiune 100-300gr.Intrebarea mea este daca exista aceasta lanseta in depozit sau trebuie importata si daca este,care este pretul real?Cel de aici de pe site,adica ~115lei,sau e mai mult?
Codul produsului este urmatorul:C.23.30.300.
Ptr. ce tip de mulineta e facuta lanseta?Se potriveste de ex. Okuma Spector?,sau trebuie neaparat multiplicator?
Cat de mare e inelul de plecare?
Lanseta somn
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Lanseta somn
Buna ziua.
Momentan nu avem pe stoc aceasta lanseta. Pretul este corect iar mulineta nu este un multiplicator. Se poate folosi una de capacitate 50 sau 60.
Cu respect.
Momentan nu avem pe stoc aceasta lanseta. Pretul este corect iar mulineta nu este un multiplicator. Se poate folosi una de capacitate 50 sau 60.
Cu respect.
Cand aduceti marfa de la Daiwa-Cormoran?As vre sa cumpar 2buc sau,daca se poate,m-ar interesa si pretul ptr. lansetele de somn Cormoran BlackBull S 3,00m,actiune 100-300gr.Se pot aduce pe comanda?,ca parca nu apar pe site.
Nu e chiar urgent dar vreau sa stiu ce se poate face,cat dureaza si cat ma va costa.
Nu e chiar urgent dar vreau sa stiu ce se poate face,cat dureaza si cat ma va costa.
Buna ziua.
Fara probleme. O singura observatie. Se poate ca pe anul acesta sa nu mai apara in catalogul lor, din diferite motive. Daca apare ceva echivalent va intereseaza sau doar acest model.
Cu respect.
Fara probleme. O singura observatie. Se poate ca pe anul acesta sa nu mai apara in catalogul lor, din diferite motive. Daca apare ceva echivalent va intereseaza sau doar acest model.
Cu respect.
Ma intereseaza Bull Fighter din cauza pretului.Pentru moment nu am nevoie de aceste lansete si daca cumva nu se mai vor gasii,nu e nicio problema,cumpar altceva,cu conditia ca pretul sa fie apropiat de cel al modelului inlocuit.
Aveti cumva,asa din greseala,la magazinul din Timisoara lanseta Ron Thompson Hard Core II 3,00m 80-150gr.?Vreau neaparat Hard Core II,fiindca am deja una si am cautat vre-o doua saptamani in ianuarie si nu am gasit niciunde.Aici pe site apare dar pe mine ma intereseaza daca exista si in magazin la noi.Mai o aveti la pretulvechi(~100lei)sau ati adus deja marfa la pretul nou?
Aveti cumva,asa din greseala,la magazinul din Timisoara lanseta Ron Thompson Hard Core II 3,00m 80-150gr.?Vreau neaparat Hard Core II,fiindca am deja una si am cautat vre-o doua saptamani in ianuarie si nu am gasit niciunde.Aici pe site apare dar pe mine ma intereseaza daca exista si in magazin la noi.Mai o aveti la pretulvechi(~100lei)sau ati adus deja marfa la pretul nou?
Buna ziua.
Hard Core se gaseste si la 2,70m dar si la 3,00m in actiunea dorita. Daca nu exista in magazin la Timisoara faceti comanda si intr-o saptamana le primiti.
Cu respect.
Hard Core se gaseste si la 2,70m dar si la 3,00m in actiunea dorita. Daca nu exista in magazin la Timisoara faceti comanda si intr-o saptamana le primiti.
Cu respect.
Buna ziua. M-ar interesa si pe mine lanseta Ron Thompson Hard Core II 3,00m 80-150gr. Ce pret are si daca o pot comanda de la magazinul arrow din Iasi.
Multumesc
Multumesc
Buna ziua.
O am pe stoc fara probleme si pretul ei este de 147,29lei. Vorbiti cu colegii mei si faceti comanda daca nu o au pe stoc deja.
Cu respect.
O am pe stoc fara probleme si pretul ei este de 147,29lei. Vorbiti cu colegii mei si faceti comanda daca nu o au pe stoc deja.
Cu respect.