Buna ziua!
Aveti cumva pe stoc ancore rotunde, marimea 14 - 16?
Sau..eventual puteti aduce la comanda?
Ma intereseaza minim 100 buc.
Multumesc!
Ancore Mustad!
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Ancore Mustad!
Buna ziua.
La marimea mentionata aducem modelul 3551Br care este cu tija lunga si deschidere mai mica. Sunt folosite cel mai des pentru echiparea voblerelor. Incercati-le poate sunt ce va trebuie.
Asa cum doriti dumneavoastra, ancore rotunde, nu aducem pentru-ca nu s-au cerut iar o comanda speciala este cam greu pentru-ca sunt conditionat de numar de bucati.
Cu respect.
La marimea mentionata aducem modelul 3551Br care este cu tija lunga si deschidere mai mica. Sunt folosite cel mai des pentru echiparea voblerelor. Incercati-le poate sunt ce va trebuie.
Asa cum doriti dumneavoastra, ancore rotunde, nu aducem pentru-ca nu s-au cerut iar o comanda speciala este cam greu pentru-ca sunt conditionat de numar de bucati.
Cu respect.
Eu tot pentru voblere le vreau, dar la cele cu deschiderea mica am avut multe rateuri..si daca e sa cresc dimensiunea..se agata intre ele (in cazul voblerelor mici cu 2 ancore). La un moment dat foloseam marimea 12, dar se agata intre ele si vreau sa incerc mai mici..
multumesc!!
multumesc!!
Nu cred ca este o solutie. La voblerele foarte mari se folosesc si ancore rotunde dar la cele mici, dupa cate stiu eu nu prea.
Se micsoreaza numarul rateurilor dar se si agata mai repede in vegetatie si daca nu aveti un fir mai rezistent aveti toate sansele sa pierdeti naluca.
Cu respect.
Se micsoreaza numarul rateurilor dar se si agata mai repede in vegetatie si daca nu aveti un fir mai rezistent aveti toate sansele sa pierdeti naluca.
Cu respect.