cormoran seacore seabassspinning

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
razvan cristescu

cormoran seacore seabassspinning

Post by razvan cristescu »

Salutari de la Timisoara!Am si eu o comanda pe care as dori sa o fac la firma Arrow si vreau sa-mi spuneti daca ma puteti ajuta.Uitandu-ma in catalogul Cormoran 2003-2004 am gasit o lanseta care m-ar interesa.Este la capitolul "SEACORE",din grafit IM8,din 2 bucati,2,40 m,40-80g MH.Nu mai retin codul dar se numeste"SEABASS SPINNING ROD".As vrea sa stiu cat costa,daca mai apare in catalogul 2005 si daca mi-o puteti aduce.
Va multumesc,
Razvan.
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Se poate, costa la cursul de azi 2.961.000. lei, din pacate nu prinde urmatorul transport ci ar putea veni (daca exista in stoc) peste 2-3 luni, trebuie dat un avans de 30% la noi la magazin la Timisoara (in piata Balcescu) colegilor mei Costel sau Daniel.
As vrea sa stiu daca va intereseaza in aceste conditii.
Multumesc,
Marius Cocarla
Guest

Post by Guest »

Pretul este convenabil.Dar sunt curios de ce costa mai putin decat betele BLACKSTAR,pt ca mie mi s-a parut mai calitativ(225g la 2,40m si 40-80g MH fata de BL.STAR 2,40m,10-30gM si 250g,3.900.000 aprox?)cel putin in catalog?Oricum sunt interesat si doresc sa fac aceasta comanda.Pe domnii de la filiala din TM Ii cunosc pt ca e magazinul meu preferat.Deci va rog sa imi spuneti ce am de facut.
Va multumesc,
Razvan.
razvan cristescu

Anonymous wrote:Pretul este convenabil.Dar sunt curios de ce costa mai putin decat betele BLACKSTAR,pt ca mie mi s-a parut mai calitativ(225g la 2,40m si 40-80g MH fata de BL.STAR 2,40m,10-30gM si 250g,3.900.000 aprox?)cel putin in catalog?Oricum sunt interesat si doresc sa fac aceasta comanda.Pe domnii de la filiala din TM Ii cunosc pt ca e magazinul meu preferat.Deci va rog sa imi spuneti ce am de facut.
Va multumesc,
Cred ca nu mi-ati raspuns pt ca am uitat sa ma semnez. Razvan.
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Anonymous wrote:Oricum sunt interesat si doresc sa fac aceasta comanda.Pe domnii de la filiala din TM Ii cunosc pt ca e magazinul meu preferat.Deci va rog sa imi spuneti ce am de facut.
Va multumesc,
Razvan.
Va rog sa lansati comanda colegilor mei din Tim. si sa faceti referire la corespondenta noastra. Va rog deasemenea sa achitati la mag. un avans de 1.000.000.lei.
Cu multumiri,
Marius Cocarla
razvan cristescu

cormoran seacore seabassfishing

Salutari din Timisoara.Va scriu pt. a va reaminti despre comanda pe care am facut-o la dvs. pt. un bat cormoran de spinning.As dori sa-mi spuneti cam cat mai dureaza pana soseste transportul cu aceasta comanda.Sunt nerabdator.
Va multumesc,
Razvan.
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Va salut,
Imi pare rau sa va spun ca lanseta Dvs. n-a fost livrata la ultimul transport de la Cormoran (probabil lipsa pe stoc). Am comandat-o din nou si ar trebui sa soseasca in doua saptamani.
Imi cer scuze pentru intarziere.
Va rog sa tinem legatura.
Marius
razvan cristescu

Ce se mai aude cu comanda mea?Mai exista in stoc lanseta?Va rog sa-mi spuneti cat mai trebuie sa astept.Va multumesc.
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Lanseta a sosit de curand dar n-am avut cum sa va contactez.
O voi trimite saptamana viitoare la magazin la Timisoara. O puteti ridica incepand de miercuri.
Inca o data va rog sa ne scuzati intarzierea.
Cu multumiri,
Marius Cocarla
Post Reply