Imi doresc o mulineta!!!!!
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
oggy
Imi doresc o mulineta!!!!!
Salut Marius!!!-sunt din Basarabia,si imi doresc o mulineta de la "Arrow International",mai precis - COD PRODUS:-P.1087125- sau -P.1087126.Pot oare sa comandez acest produs cu o livrare la domiciliu???Astept Raspuns!!! (pe adresa- oggycom@gmail.com).Cu stima OGGY
Salut Oggy,
Ma bucur ca ne vizitezi site-ul!
Din pacate site-ul nostru nu e un magazin on line, ci este un site de prezentare a activitatii si produselor noastre.
Nu expediem produse in colete individuale, nici in tara, si cu atat mai putin in strainatate.
Cred ca singura posibilitate de a cumpara de la noi mulineta respectiva este ca cineva care viziteaza unul din orasele in care avem magazine sa o cumpere pentru tine.
Marius
Ma bucur ca ne vizitezi site-ul!
Din pacate site-ul nostru nu e un magazin on line, ci este un site de prezentare a activitatii si produselor noastre.
Nu expediem produse in colete individuale, nici in tara, si cu atat mai putin in strainatate.
Cred ca singura posibilitate de a cumpara de la noi mulineta respectiva este ca cineva care viziteaza unul din orasele in care avem magazine sa o cumpere pentru tine.
Marius