Ce puteti spune despre ele ??? sunt fiabile??? Le aveti pe stoc???Dar betele Crap Concept carp sau Spirit Carp le aveti pe stoc ce imi puteti spune si despre ele???Si as mai avea o intrebare avertizoare de crap altele in afara de cele de pe site nu aveti????
Va multumesc anticipat pt. raspunsuri???
MULINETELE X FILE
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
X-File - Masura fiabilitatii produselor pe care le vindem, rezulta din retururile in garantie spre atelierul nostru service. Nu avem probleme deosebite cu modelul acesta. Sunt pe stoc.
Lansete Carp Concept si Spirit Carp - imi pare rau, nu va pot spune mare lucru despre ele, n-am pescuit cu ele, nu le-am testat. Sper ca alti cititori ai acesui topic sa va poata raspunde in cunostiinta de cauza. Sunt pe stoc.
Toate produsele pe care le vindem sunt afisate si pe site, deci nu avem alte avertizoare de crap.
Marius
Lansete Carp Concept si Spirit Carp - imi pare rau, nu va pot spune mare lucru despre ele, n-am pescuit cu ele, nu le-am testat. Sper ca alti cititori ai acesui topic sa va poata raspunde in cunostiinta de cauza. Sunt pe stoc.
Toate produsele pe care le vindem sunt afisate si pe site, deci nu avem alte avertizoare de crap.
Marius