lanseta

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
chips

lanseta

Post by chips »

Buna ziua domnule Radu! V-am intrebat saptamana trecuta de o lanseta Black Bull Hypertec de 3m cu act.100- 150g Am gresit! Actiunea de fapt este de 50-100g lanseta este ptr pescuitul stationar in rest are aceeasi denumire.Am inteles de la dumneavoastra ca trebuie sa primiti marfa noua saptamana aceasta.Cum pot si eu sa fac o rezervare ptr. aceasta lanseta, in cazul in care ajung la dumneavoastra saptamana viitoare?Va multumesc ptr. intelegere!
radu.b

Re: lanseta

Post by radu.b »

chips wrote:Buna ziua domnule Radu! V-am intrebat saptamana trecuta de o lanseta Black Bull Hypertec de 3m cu act.100- 150g Am gresit! Actiunea de fapt este de 50-100g lanseta este ptr pescuitul stationar in rest are aceeasi denumire.Am inteles de la dumneavoastra ca trebuie sa primiti marfa noua saptamana aceasta.Cum pot si eu sa fac o rezervare ptr. aceasta lanseta, in cazul in care ajung la dumneavoastra saptamana viitoare?Va multumesc ptr. intelegere!
Buna ziua.
Marfa de la Daiwa-Cormoran tocmai am descarcat-o azi, probabil in doua zile este la vanzare. Cel mai bine ar fi sa luati legatura cu magazinul Arrow cel mai apropiat sau cu unul din distribuitorii nostrii si sa lasati comanda.
O zi buna.
Radu
Post Reply