Vergi carbon sau compozite

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
svg

Vergi carbon sau compozite

Post by svg »

Salut,
Sunt un pasionat al pescuitului stationar si as vrea sa-mi cumpar o varga cu un raport bun calitate/pret. Am deja un echipament de match, asa ca ma orientez catre o varga de 6-7 m, pentru un pescuit undeva mai aproape de mal.
Din ce am vazut pe site si tinand cont de bugetul de care dispun, optiunile mele ar fi: Linea Effe - KARMA 7m, FORMULA - 7m sau UNICA 7m.
Mentionez ca in general urmaresc peste mai maricel, asa ca ma intereseaza, in mod special, rezistenta vergii.
Ce ma sfatuiti?
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Parerea mea e ca un peste mare la varga va rupe ceva. Daca firul va fi gros, va rupe varga, indiferent ce fel de varga ar fi.
Cred ca singura solutie pt. un control mai bun al pestelui este sistemul cu amortizor din elastic la varful vergii, sistem tipic pt. vergile roubensiene (sper ca am scris corect).
Cred ca puteti cumpara oricare din vergile mentionate, dar va sfatuiesc sa nu pescuiti cu un fir gros ce va solicita varga peste limitele ei firesti, in caz de peste mare sau agatatura.
Garantia pe care o oferim nu se refera la rupturi de acest gen (care sunt considerate cazuri de exploatare necorespunzatoare), ci la diverse defectiuni de fabricatie.
Eu insa nu sunt un pescar priceput, ceea ce stiu, e mai mult teorie. Sper sa ma completeze cineva mai competent.
Marius Cocarla
Albert

Post by Albert »

Depinde si ce intelegi prin "pesti maricei".In mod normal, cu o montura facuta corect si cu "consumabile" de calitate n-ar trebui sa-ti faci griji ca-ti rupi varga in drill.
Guest

Post by Guest »

unica este cea mai buna alegere.
Post Reply